To je to što me zanima!

Strava: Zapeo na vratima vlaka i umro pod kotačima

Vrata putničkog vlaka na zagrebačkoj postaji Čulinec prikliještila su starijeg muškarca. Pao je na prugu i na mjestu preminuo pod kotačima
Vidi originalni članak

Muškarac star 60-tak godina poginuo je u četvrtak oko 10.30 sati nedaleko od željezničke postaje Čulinec u Zagrebu. Nesretni muškarac htio je u zadnji tren ući u putnički vlak, kažu očevici. Prema prvim informacijama, prikliještila su ga vrata vlaka. Muškarac je trčao za vlakom dvadesetak metara, a putnici su vikanjem pokušali signalizirati vozaču da stane. Nije se uspio zadržati, nespretno je pao na prugu i završio pod kotačima. Iako je vlak na relaciji Savski Marof - Dugo Selo tek krenuo i vozio sporo, za putnika nije bilo spasa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Samo_Ja_08 03.07.2008.

    I da, na ovim motornim vlakovima netreba kondukter provjeravat jer se vrata automatski zatvaraju, a ako pogledas na klasičnim vlakovima ( s vagonima ) tam već mašu i gledaju jer se ona vrata ne zatvaraju automatski.!

  • -mariela- 03.07.2008.

    Ufff,strasno...jadni covjek...ali,zar vlakovi nemaju kocnicu koju putnici mogu povuc u hitnom slucaju ???

  • man_u_francesco 03.07.2008.

    žao mi čovjeka i njegove obitelji. neki dan je slično bilo blizu čulinca ak se ne varam, ženu je pogodio vlak dok je pretrčavala!!! ljudi moji pazite malo vlak je brži u sesvetama isto starci trče pred vlak ko muhe bez glave i to najviše četvrtkom kad je onaj šugavi sajam u sesvetama... opreza nikad dosta, puno previše je glupih slučajeva smrti bilo u zadnje vrijeme bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare