To je to što me zanima!

Stravičan prizor u Splitu: Dva policajca ipak su teže stradala

Jedan od njih je operiran, a nakon operacije smješten je na jedinicu intenzivnog liječenja, dok je drugi smješten na odjel neurokirurgije. Policajce su iz auta izvukli vatrogasci
Vidi originalni članak

Policajci koji su stradali u prometnoj nesreći u petak rano ujutro u Splitu ipak su teže ozlijeđeni

TEŠKA NESREĆA U SPLITU Policijskim autom se zabili u autobus, dvojica su ozlijeđena

Naime, nakon sudara, unatoč tome što je policijski auto bio potpuno smrskan, policajci su bili kontaktibilni dok su ih vatrogasci izvlačili, i izgledalo je da su lakše ozlijeđeni.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, nakon medicinske obrade u splitskoj bolnici, obojici su konstatirane teške tjelesne ozljede, što su nam potvrdili u splitskoj policiji.

Jedan od njih je operiran, a nakon operacije smješten je na jedinicu intenzivnog liječenja, dok je drugi smješten na odjel neurokirurgije.

Da podsjetimo, nesretni policajci dobili su dojavu o provali u petak nešto prije 5 sati. Uputili su se u intervenciju i zabili u "Prometov" autobus u Hercegovačkoj ulici. 

Prizor je bio stravičan, a vatrogasci su specijalnim škarama morali izrezati policijski auto kako bi ih izvukli.

Idi na 24sata

Komentari 326

  • Dalibor0704 07.01.2018.

    Festina lente, ili ću vas oderati kaznom za prekoračenje brzine.

  • bukachev 07.01.2018.

    pa dobro kakvi ste vi to ljudi?!?!?!?!?pa kaj onda kaj je murija u pitanju....covjek je covjek bio on pandur,lopov,sljaker....!!!!sram vas moze biti!!!

  • KuzmicZoran1 07.01.2018.

    Treba im auto naplatiti od place do u zadnju lipu radi nesmotrene i bahate voznje pa sta da je neko Naisa tu .a da je ovo obican gradanin napravila bila bi neprilagođena brzina uvjetima na cesti .ljudi moji sramota me di zivin

Komentiraj...
Vidi sve komentare