To je to što me zanima!

Stravičan zločin: Nožem ubio bivšu curu (21) u svlačionici

Uništio je dva života i zavio u crno dvije obitelji. Ne znam što bih rekao - kaže Jovanov otac Jovica. Dodaje kako su Jovan i Bojana bili u vezi oko osam mjeseci. Kaže da su se svađali i mirili i prekidali
Vidi originalni članak

Jovan Veršanovski (24) iz Stanišića u Vojvodini je uhićen zbog sumnje da je u svlačionici na lokalnom stadionu nožem ubio Bojanu Miletić (21). Bojana mu je bila bivša djevojka. Vezu su prekinuli jer su to tražili Bojanini roditelji. Jovanu je bila izrečena i zabrana prilaska Bojani. Poznanik para je rekao da su svuda išli zajedno, ali da su mu izgledali kako oboje imaju psihičkih problema. 

- Roditelji ubijene Bojane nisu odobravali njihovu vezu. Nisu joj dozvoljavali da ide kod njega i jednom su ju prisilno vodili kući. Jovan je već imao prijavu i u pritvoru je bio 48 sati. Mislim da je Bojana čekala da izađe iz pritvora kako bi opet otišla kod njega - kaže poznanik. 

- Uništio je dva života i zavio u crno dvije obitelji. Ne znam što bih rekao - kaže Jovanov otac Jovica. Dodaje kako su Jovan i Bojana bili u vezi oko osam mjeseci. Kaže da su se svađali i mirili i prekidali, ali da mu to nije bilo ništa čudno. 

- Kobnog dana je uletio u kuću iza 19 sati i izbezumljen rekao da ju je ubio i da Bojane više nema - kaže Jovica. Na sudu kažu da je Jovan imao zabranu prilaska djevojci i da se protiv njega vodio postupak i zbog nasilja u obitelji, piše Kurir.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 07.02.2018.

    Pitam se kako netko moze biti toliko bolestan?!! :/

  • naomi-1 07.02.2018.

    Jel ju probo 88 puta?Ako nije ,nije pravi Hrvat

  • Gt9_1 07.02.2018.

    Da nije zaslužila možda i nebih eto joj sad Njezina prepotentnos

Komentiraj...
Vidi sve komentare