To je to što me zanima!

Stravičan zločin u Kaliforniji: Majka (38) ubila je troje djece, pomogao joj sin tinejdžer

Susjed kaže da je majka večer prije nego što su pronađena mrtva djeca vikala da ju "obitelj zlostavlja". Majka je u pritvoru i određena joj je jamčevina
Vidi originalni članak

Angela Dawn Flores (38) iz Kalifornije je priznala policiji da je ubila svoju kćer (12) i blizance (8) uz pomoć sina (16). U pritvoru je i određena joj je jamčevina od 6 milijuna dolara.

Njezin sin je u kaznenom centru za mlade.

Djeca su pronađena mrtva u domu u Los Angelesu u nedjelju ujutro. Policija je rekla da su na adresu stigli na Majčin dan oko osam sati ujutro. Liječnici hitne pomoći su djecu proglasili mrtvima na licu mjesta. 

Susjed je rekao kako je noć ranije čuo Angelu kako viče da ju njezina "obitelj zlostavlja". Nakon toga je otišla u dvorište susjeda, otvorila Bibliju i zapalila svijeću. Stigla je Hitna koja je majku stavila na nosila.

Vijesti U Teksasu majka ubila sina jer joj je vrag tako naredio

Ona se pokušala dignuti i vikala je: "Gdje je moja Biblija". Nejasno je, piše Daily Mail, što se dogodilo između ispada majke i jutra kada su djeca pronađena mrtva. Policija je rekla da je poziv na 911 stigao u nedjelju oko 7.40 sati. Navodno su djeca bila mrtva već u subotu. Policija nije navela kako su ubijeni. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • spirit lamp 11.05.2022.

    Nakon toga je otišla u dvorište susjeda, otvorila Bibliju i zapalila svijeću.

  • spirit lamp 11.05.2022.

    Ali nije  abortirala!

  • Komentator2020 10.05.2022.

    Jamcevina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare