To je to što me zanima!

Stravična nesreća: Auto izletio s ceste, mladić izgorio unutra

Bjelovar: Mladić je autom teško ozlijedio pješaka, a zatim udario u betonski most nakon čega se auto zapalilo. Suvozačica je ispala iz auta, no vozač je poginuo
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći u noći na ponedjeljak oko 3,30 sati u bjelovarskom prigradskom naselju Prespa jedan čovjek je poginuo, a dvoje je ozlijeđeno,.

Pretpostavlja se da je 25-godišnji vozač Opel Astre vozeći prema Bjelovaru zbog velike brzine izgubio kontrolu na vozilom sisačkih tablica i zahvatio bankinu. Potom je udario u pješaka (21) kojeg je teško ozlijedio. Astrom je zatim udario u betonski most ispred tvrtke Prima nakon čega se auto zapalio. 

U prevrtanju je iz automobila ispala suvozačica (17) dok je nesretni vozač ostao prikliješten u Opelu. 

Čuvši udarac jedan od susjeda je aparatom za gašenje pokušao pomoći mladom vozaču, ali nije uspio ugasiti vatru. 

Požar na automobilu ugasili su pripadnici bjelovarske JVP, koji su morali razrezati lim kako bi izvukli pougljeno tijelo mladića koji je s bjelovarskog područja. 

Teško ozlijeđeni pješak kao i suvozačica su prevezeni u bjelovarsku Opću bolnicu. 

Očevid još traje, tako da je državna cesta Bjelovar – Daruvar zatvorena, a promet na tom dijelu odvija se okolnim pravcem. 

Idi na 24sata

Komentari 161

  • dadinažena 01.06.2011.

    Ne daj Bože nikome...

  • bj-111 24.05.2011.

    nemojte pricat gluposti . nije vrijeme da se nekoga krivi . ozlijeđena je moja vec 8 godina najbolja prijateljica i ni sami neznate kakve ce ovo traume ostavit na dijete od 16 godina. igoru pokoj dusi . tko je sta radio u 4 sata u noci i gdje nije na nama da sudimo jer neznamo sta se desilo i kako....i nevjerujte stvarima koje se po ovakvim stranicama i novinama pisu. jer pola toga nije istina ... treba se sa vanjskim prijelomom noge ( kost viri iz carape) , strganom donjom celjusti i cijelim sokom od dogadanja uspijet izvuc van iz goruceg automobila ...

  • biberrr 24.05.2011.

    Josip je u pravu.Svakom se to može desiti u tim godinama! Pokoj mu duši!

Komentiraj...
Vidi sve komentare