To je to što me zanima!

Sletjeli u rijeku na putu kući: Izvukli automobil iz Neretve

Poginuli su mladići V. B. (1991.) i D. R. (1995.) i djevojke Š. A. (1993.) i T. V. (1995.). Jedini preživjeli u ovoj nesreći je S. B. (1994.). Svi su iz Vinkovaca i okolice
Vidi originalni članak

U mjestu Bijela, između Jablanice i Mostara, Škoda vinkovačkih tablica sletjela je u rijeku Neretvu.

U autu je navodno bilo petero mladih, tri mladića i dvije djevojke. Jedan od mladića iskočio je te su ga prevezli u mostarsku bolnicu. U stanju je šoka. Za njegove suputnike vjeruje se da su poginuli jer su ostali zarobljeni u automobilu. Kako javlja Bljesak.info, oko 19 sati izvučen je automobil iz Neretve. Pronađena su tijela troje poginulih, dvije djevojke i mladića. Tijelo još jednog mladića nije pronađeno te će se za njime nastaviti tragati u nedjelju. 

Kako saznaje  Bljesak.info u prometnoj nesreći poginuli su mladići V. B. (1991.) i D. R. (1995.), te dvije djevojke Š. A. (1993.) i T. V. (1995.). Jedini preživjeli u ovoj nesreći je S. B. (1994.). Potvrđeno je da su svi sudionici ove prometne nesreće državljani Republike Hrvatske s mjestom prebivališta Vinkovci i okolica.

Policiju je o nesreći obavijestio vozač koji je dolazio iz suprotnog smjera te je vidio kada je Škoda udarila u brdo i potom sletjela u rijeku. 

Sonarom je automobil lociran na 13 metara dubine. Kako doznajemo, u tijeku su pripreme za izvlačenje vozila. 

Kako javlja Večernji list. ba putnici iz automobila su studenti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru koji su za blagdane krenuli kući u Hrvatsku. 

Idi na 24sata

Komentari 404

  • BlaženkaSukalić 20.12.2015.

    strašna tragedija, jadni roditelji, zavijeni u crno za cijeli život

  • ZZ on top 20.12.2015.

    Uz ovu stravičnu tragediju i moju iskrenu sućut obitelji, želio bi napisati nešto što je možda moglo pomoć da se spasi život. Vozači, kupite oštricu za rezanje sigurnosno pojasa i razbijanja stakla. može li u panici pomoć ili ne, ja stvarno ne znam, ali da postoji veća mogućnost oslobađanja iz auta, , možda bi se još netko spasio! Zašto ne istražite i onda objavite članak o tome što učiniti u ovakvim slučajevima. Educirati vozače nikad nije na odmet! Napišite članak vezan na ovu i slične tragedije pa možda i vi, dragi novinari, konačno napišete nešto korisno!

  • Filomena 20.12.2015.

    tuga i žalost...nema ništa gore neko kada roditelji sahranjuju djecu. moja najdublja sućut obiteljima poginulih. mladiću koji se spasio, želim da smogne snage i krene dalje u život bez posljedica..

Komentiraj...
Vidi sve komentare