To je to što me zanima!

Stravična prometna u Resniku: 'Motor mu je završio u krilu...'

U prometnoj nesreći u Resniku u nedjelju navečer teško je ozlijeđen mladić. Slupao je automobil i iz istoga su ga morali izvlačiti vatrogasci...
Vidi originalni članak

Mladić u ranim dvadesetim godinama teško je ozlijeđen u nedjelju navečer u prometnoj nesreći u Resniku pored Pleternice. U požešku ga je bolnicu odvezla hitna pomoć, piše pozega.eu.

Automobil je smrskao do nespoznatljivosti, a iz istoga su ga izvlačili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije. Do dolaska liječničkog tima unesrećenom je priskočila u pomoć mještanka Resnika ispred čije se kuće dogodila prometna nesreća.

- Jaukao je od bolova. Susjeda ga je stavila u bočni položaj i izvukla mu je jezik da se ne uguši. Pogledajte, motor od auta mu je doslovno završio u krilu - pričaju mještani za Požega Portal. Svjedoci pričaju da je automobil od udarca poletio metrima u zrak.

- Probudio me strašan udarac. Iskočila sam iz kreveta i izišla iz kuće, imala sam što i vidjeti. Smrskani automobil. Odmah smo zvali vatrogasce koji su jako brzo došli. Za njima je odmah došla i hitna pomoć. To je strašno što se desilo - rekla je druga mještanka.

Očevidom će biti utvrđen točan uzrok nesreće.

 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 16.09.2019.

    Sam po gasu! Pa ne bu tebi netko govorio kako da voziš!

  • Psytrance 16.09.2019.

    Dam se kladit da je uzrok alkohol ili prevelika brzina ako nije obadvoje.

  • DubravkaAndros Maretic 16.09.2019.

    Nažalost takvih mi nije ni zao, kupiti će tatica drugi BMW svom sinu , žao mi nevinih ljudi koji stradaju pored takvih manijaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare