To je to što me zanima!

Stravična tragedija: Utopilo se troje djece, svi iz iste obitelji

U tragediji koja je pogodila njemački Neukirchen utopile su se dva mala dječaka i njihova sestra. Vatrogasci su prvo dobili dojavu da je jedno dijete u jezeru, no našli su još dva tijela
Vidi originalni članak

Troje djece iz iste obitelji, starih između pet i devet godina, utopilo se u subotu u stravičnoj nesreći u njemačkom Neukirchenu. 

Policija je izvijestila kako je jedan očevidaca pozvao vatrogasce u subotu oko 21 sat jer je dječak upao u ribnjak. Kad su stigli pokušali su reanimirati dječaka, no preminuo je na mjestu tragedije. 

No, po dolasku na jezero, vatrogasci i policija su otkrili da je nestalo još dvoje djece. U potragu su se uključili ronioci koji su pretraživali jezero i pronašli tijela djevojčice (8) i njenog godinu starijeg brata. 

Istražitelji su u nedjelju ujutro izvijestili da još nije poznato kako je došlo do nesreće i traže pomoć svjedoka. 

Bild piše kako iračko-njemačka obitelj živi samo 350 metara od jezera te da imaju još troje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Volemtun 20.06.2016.

    imaju malih migranata previše pa mogu nadomijestiti

  • zippysnake 19.06.2016.

    Tipicno za mnogoclane porodice!! Zivo im se hebe za decurliju, po cele dane i noci vani, roditelji sretni da imaju malo mira u kuci, socijala i doplaci fino pune bankovni konto a kad se dese tragedije kuku lele i pomagaj! Tako je i kod nas sa Romima i mnogoclanim porodicama belaca pa svak malo padaju i tope se u barama iza kuce ili u odvodnim kanalima i rijekama!! Potpuna neodgovornost takvih kvazi roditelja kojima se fucka za odgoj i kulturu njihove decurlije, a kad se nedaj bog susedi pobune zbog neodgoja i bezobrastine te i takve dece , vade se kame i sekire ili pak pistolji i bombe; jer nemojte na moju decu- ona su svetinja!! Pa kad su ti svetinja posveti im se 24 sata dnevno a ne 20 minuta kad ti idu po cigare uli pivu na kiosk , odgajaj ih kulturno i uci redu, pa ce se i ta deca znat cuvat i ponasat kak spada a ne dans sutra sve krimosi i mafijasi!

  • qracodovce 19.06.2016.

    Koja tragedija, do neba!!!! Da kamen proplače!!!!! Ne znam da li bih poslije nečeg ovakvog mogao - da sam na mjestu tih nesretnih roditelja - ne dignuti ruku na sebe. Užasna tragedija!!!! Suosjećam istinski s tim ljudima, jer i sam imam troje djece. ///////// Btw.... ovo je TRAGEDIJA, a ne kad Dariju Srni (kojeg inače izuzetno cijenim i poštujem, kao čovjeka) umre otac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare