To je to što me zanima!

Stravične fotografije: Polio ju kiselinom, može samo plakati

Atsede Nigussiem (26) ne zna zašto ju je njezin muž napao. U braku su pet godina. On je otišao raditi u Jemen i kad se vratio zalio joj je kiselinom lice i teško ju ozlijedio
Vidi originalni članak

Atsede Nigussiem (26) je ostala slijepa, ne može govoriti niti jesti nakon što ju je vlastiti muž  Haimanot Kahsai (29) zalio kiselinom. Bila je kod kuće i kada je otvorila vrata muškarac ju je po licu zalio kiselinom dok je njihov sin Hannibal Kahsai (5) spavao. Atsede je istrčala na ulicu i zapomagala, a Haimanot je pobjegao.

Dva mjeseca nakon napada Atsede i dalje osjeća strašne bolove, slijepa je na lijevo oko i mogla bi izgubiti vid na desno. Jede i pije na slamku i stalno plaće. Komunicira pisanjem. Objašnjava kako ne zna zašto je njezin muž to napravio. Tu je večer bila u kući svojih roditelja. Atsede iz Etiopije kaže da su ona i suprug u braku pet godina. On se u veljači odselio u Jemen i to zbog posla. Tada su izgubili kontakt. On se onda iznenada vratio u srpnju i napao ju.

U međuvremenu je sa sestrom otišla u Bangkok kod specijalista. Oni pokušavaju spasiti ono malo vida što ga ima na jedno oko. Atsede je svjesna da njezino lice više nikada neće biti isto. Ipak, objašnjava da je u rukama stručnjaka i da će oni pomoći koliko budu mogli, piše Mirror. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • umjereni pacifist 06.09.2017.

    dirljiva snimka

  • Start1 05.09.2017.

    Djevojci želim sve najbolje,a Bog je taj koji će suditi svima nama

  • Leaaa_1 03.09.2017.

    Kakav je to naslov??!!Moze samo plakati??!! Autora teksta treba politi kiselinom,pa da moze samo plakati!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare