To je to što me zanima!

Stravične ozljede: Izrešetao je muškarce u prsa, lice, noge...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva dana nakon krvave tragedije u kojoj je u diskoteci u Senju ubijen Tomislav Lopac, a teško ranjeni Josip Mesić i Tin Rončević, iz riječke bolnice doznajemo kako mladići polako izlaze iz životne opasnosti.
Vidi originalni članak

Josip Mesić je ranjen metkom u prsa, ali oporavlja se i trebali bi ga prebaciti na Jedinicu njege bolnice na Sušaku.
Tina Rončevića, kojem su u pucnjavi prostrijeljeni lice, vrat i natkoljenica, čeka još jedna operacija kuka. Obojica su stabilno i pri svijesti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Za sad se oba pacijenta još uvijek nalaze na Jedinici intenzivnog liječenja, no stanje je danas puno bolje i nadamo se njihovom potpunom oporavku - doznajemo u riječkom KBC-u Sušak.

Ivan Tomljanović, osumnjičen za ubojstvo redara Tomislava Lopca te dvostruki pokušaj ubojstva dvojice mladića, idućih mjesec dana bit će u pritvoru koji mu je odredila sutkinja Županijskog suda u Rijeci. Istraga pokolja u disku koji je šokirao mještane Senja još traje. Nakon završetka očekuje se podizanje optužnice protiv Tomljanovića. Prijeti mu maksimalna kazna i do 40 godina zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • adameva 18.09.2017.

    Neznam, ali...sto su te djevojke, zbog kojih je i doslo do ubojstva, cekale i "zabavljale" se u klubu u kojem ih netko pipka i dobacuje im cijelu vecer? Nisu li mozda bas one razlog cijeloj ovoj situaciji...nisu li mozda one provocirale ubojicu, oslanjajuci se na "zastitu" redara, ali i dva decka sa kojima su bile u drustvu...?! (a i ti decki nisu bas od neke koristi, trcati redaru da im deda pipka cure). Malo prevrtiti kamere (ako uopce i postoje), pa vidjeti i ponasanje tog drustva, spram ubojice. Zbog dviju tuka, ode jedan mladi zivot, zbog dviju tuka, koje su mogle i same otici iz kluba kada su vidjele da ih deda pipka i dobacuje im, dvoje male djece ostale bez oca... E pa sad tuke jedne, i drugi puta nek vam pase i imponira, kada se nadjete u slicnoj situaciji...

  • uffnezgodan 18.09.2017.

    55 godina,ništa napravio u životu nije...on je otišao na godišnji odmor,on ništa nije izgubio,za ovakve je zatvor nagrada a ne kazna...Za ovakve je ...smrtna kazna!

  • komilica 18.09.2017.

    baš se vidi da je to neko kukavičko smeće. Crko u najvećim mukama

Komentiraj...
Vidi sve komentare