To je to što me zanima!

STRAVIČNO: Kristinu (21) ni obitelj nije prepoznala

Djevojka pronađena kraj Donjeg Dolca ima smrskanu glavu. Rodbina nije mogla potvrditi da je to Kristina. Identificirali su je pomoću otisaka
Vidi originalni članak

Iz policijskih izvora doznajemo da je policija utvrdila da je djevojka pronađena kraj Donjeg Dolca Triljanka Kristina Šušnjara (21). To su doznali pomoću analize otisaka prstiju. Prema neslužbenim informacijama Kristina je na silu ukrcana u automobil, te na zabačenom predjelu silovana i usmrćena udarcima tupim predmetom u glavu. Policija za sada nije pronašla odjeću donjeg dijela tijela, kao ni torbica i mobitel, koji je ubojica izbacio već u vožnji na putu od Trilja prema Donjem Docu.
RODBINA JE NIJE PREPOZNALA
Nakon cjelovečernjeg očevida, tijelo je prebačeno na patologiju. Majka Ankica i otac Ivica u teškom su emotivnom stanju, pa nisu bili sposobni otići na identifikaciju. Tijelo su pokušali identificirati članovi rodbine, ali zbog teških ozlijeda glave nisu mogli sa sigurnošću potvrditi da je riječ upravo o Kristini. Definitivna potvrda obavljena je provjerom otisaka prstiju. Kriminolozi šireg splitskog područja, potpomognuti zagrebačkim kolegama, nastavili su sa pretragom terena tijekom srijede. Vještaci su uzeli i vaginalne briseve, te uzorke tkiva za daljnju analizu.
PRIVEDEN JER JE TRIPUT PRAO AUTOMOBIL
Trojica mladića s područja Imotskog privedeni su na obavijesni razgovor nedugo poslije pronalaska tijela. Neslužbeno doznajemo kako je jedan od njih otprije dobro poznat policiji. Prijavili su ga ljudi kojima je bilo sumnjivo što je u utorak triput prao automobil. Sinjska policija ispitala je više od osamdeset ljudi. Djevojka, koja je htjela ostati anonimna, kazala nam je da je Kristinu prije tjedan dana vidjela u Vinjanima Donjim, nedaleko od Imotskog. Bila je zbunjena i dezorjentirana, no odbila je njenu pomoć. Nedugo zatim ukrcala se u zeleni Mercedes i otišla.
KOLEGE S FAKULTETA U ŠOKU
Potraga za Kristinom vjerojatno bi još uvijek trajala da psić Marka Matovca iz Donjeg Dolca nije odlutao. Tražeći ga Marko je metar i pol ispod ceste ugledao ženski leš.
 - Tijelo je bilo napola golo, sa crnom jaknom na glavi i pokriveno grmljem. Pomislio sam da je lutka i bacio kamenčić da provjerim hoće li zašuškati -  kaže Marko. Kamenčić je udario u meko, nakon čega je pohitao do obližnjeg kamenoloma i obavijestio radnike. Vijest se ubrzo proširila cetinskom krajinom. Svirepi zločin glavna je tema razgovora u Trilju, Sinju i Vedrinama. Bijes i gorčina vidljivi su na licima ljudi. "Ma kakav zatvor. Takvim psihopatima treba ruke okinuti i zatim ih zatuć kamenjem ka šta su oni nju.", jedan je u nizu gnjevnih komentara.
Kristinine fakultetske kolege u Splitu, studente prve godine ekonomije, susreli smo dok su ulazili na predavanje iz engleskog jezika. Njena najbolja prijateljica s fakulteta Ivana Šimundić nije bila tamo. Došla je tek na prvo jutarnje predavanje, ali je ubrzo otišla kući. Pustila ju je asistentica primjetivši njenu rastresenost. 
- Bila je tako vesela i uvijek dobro raspoložena - pričaju njene studentske kolege.
OTAC ANĐELE BEŠLIĆ: Podsjetilo me na našu tragediju...
Ivan Bešlić, otac prije nekoliko godina na sličan način ubijene Anđele, u prva dva dana potrage za Kristinom Šušnjarom bio je u kontaktu s njezinom obitelji. Savjetovao im je ne traže pomoć vidovnjaka jer, kaže,  od toga,  pokazalo se u njihovom slučaju, nema koristi. . Kristinin nestanak probudio je mučna sjećanja u domu Bešlićevih.
- Mnogo se toga vraća iz tih dana, a posebice jer se sve odigravalo kao da je kopirano. Ovakva situacija podsjeti te na sve što se događalo našoj obitelji, a najgore vam je jer ne možete pomoći najbližima te nesretne djevojke - rekao je Ivan Bešlić, koji će s članovima obitelji doći na Kristinin pogreb. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • sramotadržave 11.01.2008.

    Puste milijune kuna za bezvezne zgrade i stadione iz gradskog proračuna, a odjel za rizične trudnoće mora novac nabavljati od građana RH???? SRAMOTA! Zar je moguće da je netko na popisu gradskog proračuna vidio bolnicu i vidio stadion i odlučio da je stadion važniji??? Da bolnica mora skupljati novac za sanitarne čvorove za trudnice \"po cesti\", a u gradskoj upravi 4 sata raspravljaju hoće li dat 2 ili 4 milijuna za ukrašavanje Dinamovog stadiona????? Akcija Petrova trudionica je sramota i trebali bi je bojkotirati. Novac smo već donirali kroz poreze i prireze, na državi je da taj naš novac dade bolnici, a ne kupuje mercedese i satove! BOJKOT ! NEMOJTE DONIRATI NITI LIPE!

  • dalmatinka81 10.01.2008.

    smrtnu kaznu bi on meni čeka dugo, dugo, dugo. Za ovakvo ljudsko smeće, smrt bi bila dar s neba. Dabogda ga svaki dan netko silovao ka sta je on pokuša silovat nju!!!!!!!! Još kazu miran, tih povučen. Sačuvaj me Bože takvih, takvi su najgori...

  • entoni 10.01.2008.

    JEDAN ILI VIŠE NJIH TREBA IH MUČITI DA MOLE ZA SMRT !!!!!! NEMA DOVOLJNO ADEKVATNE KAZNE ZA OVAJ ZLOČIN KOD NAS I OVO JE PRAVI TRENUTAK DA SE UVEDE SMRTNA KAZNA !!!!!! Nemojte na brata da ju je vozio nitko nije kriv osim onoga tko ju je zvijerski ubio samo su krivi monstrumi koji su ju prisilili da uđe u auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare