To je to što me zanima!

Stravično ubojstvo: Suprugu bacio s balkona pred djetetom

Daliborka (41) iz Srbije preminula je od posljedica zlostavljanja supruga koji ju je pretukao pa bacio s terase, i to sve pred njenim djetetom. Zatim je potpuno krvav otišao piti pivo
Vidi originalni članak

Daliborka Jocić (41) iz Donjeg Vidova u Srbiji preminula je od posljedica zlostavljanja vlastitog supruga Gradimira. Osumnjičeni je zadržan u policiji zbog sumnje da je pretukao suprugu, a zatim je bacio s terase, i to sve pred njenim djetetom (4), piše Alo!.

Četverogodišnjaka su pronašli kako plače na terasi te ga je odmah preuzeo Centar za socijalni rad. Policiju su pozvali susjedi, a uz njih je na teren brzo izašla i hitna pomoć. Nesretnoj ženi nije bilo spasa, u bolnicu su je prevezli već mrtvu. Preminula je od višestrukih ozljeda, rekli su u bolnici.

Daliborka se udala za Gradimira ove godine. To joj je treći brak, a iz prva dva ima troje djece. 

Gradimir je psihički bolesnik koji se liječio u Švicarskoj?

- Oni su bili u vezi nekoliko godina prije nego su se oženili. Lijepo su živjeli. Ne znam zašto su se posvađali ni zašto je došlo do ubojstva - rekla je Milena Marković.

- On je već dva sata nakon ubojstva šetao selom. Presvukao se, ali je još imao krvi na licu. Takav je išao do crkve. Mislila sam da je netko njega pretukao. Nisu mu se uopće vidjele oči od krvi po licu, sagnula sam glavu - dodaje Milena.

- Kažu da joj je odsjekao kosu, sjekao grudi. Sinoć mu je došao kamion sa dvije tone cementa i blokovima, trebao je zidati nešto. Bio je vrlo čudan, radili smo jedan posao i sve je bilo u redu do trenutka plaćanja, kada mi je rekao da se „gubim iz avlije“. Muški je pio, ali tada je jedva pričao. Miješao je alkohol s lijekovima i to je bilo kritično - priča Miroljub Rajić.

Gradimir je navodno u obližnjem kafiću pio pivo i pričao da je napadnut. Nitko nije sumnjao u zločin. Rekao je da ima rupe u pamćenju.

Tužitelj je predložio određivanje pritvora Jociću i obdukciju tijela preminule Daliborke. Prilikom uhićenja kod Jocića je pronađen krvavi nož.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jabuka5 01.11.2016.

    ljudi šta vam je , zar je bitno jel srbin ili bugar ili .... jadna žena , jadno dijete a i on je jadan , nasilnik poremečenog uma , Bože moj , šta je ovo s naroda , zar se nije moglo to naslutiti prije nego dođe ovako zlo .......pokoj duši jadnoj ženi ..

  • LjiljanaMilovanovic 29.10.2016.

    I mi imamo takvih sotona na izvoz.

  • volimpršut 28.10.2016.

    ološ!

Komentiraj...
Vidi sve komentare