To je to što me zanima!

Stravično zlostavljanje: Psu je probio lubanju, vezao ga žicom

U udruzi kažu da je haski jedini preživio, a sumnjaju da je još pet pasa ubijeno. Slučaj su volonteri prijavili policiji. Pse je navodno ubio čovjek koji je policiji rekao da je branio svoje kokoši
Vidi originalni članak

Netko je haskiju u Kninu vezao noge, neidentificiranim oštrim predmetom nanio mu teške ozljede, rekli su u Udruzi za zaštitu životinja Berta.

- Psu je probijena  lubanja, iščupana su mu tri zuba, otečene su mu vilica i jezik, na tijelu ima nebrojeno otvorenih bolnih rana, a prednje šape su mu bile čvrsto vezane žicom. Pas je star oko godinu i pol dana - kažu u udruzi. Pas je kažu  miran i dobroćudan, a vlasnik ga je navodno ostavio roditeljima jer je odselio u Njemačku. Odsad je brigu o njemu preuzela Udruga Berta jer dosadašnji vlasnici nisu brinuli o ljubimcu, već su ga pustili da luta. 
U udruzi kažu da je haski jedini preživio, a sumnjaju da je još pet pasa ubijeno. Slučaj su volonteri prijavili policiji. 
Sumnja se na  čovjeka kojeg su susjedi vidjeli kako kopa rupe na livadi i vuče pse u karijoli. Navodno se čula i pucnjava, a dvoje susjeda spremno je svjedočiti. Zlostavljač je navodno postavljao žičane zamke psima, a mnogi su građani na Facebooku izrazili zabrinutost da je u zamku moglo upasti i neko dijete. Također, dodaju, što osoba koja se tako iživljava nad nedužnim živim bićima, u ovom slučaju psima, sutra može učiniti čovjeku? Policiji je navodno osumnjičeni rekao da je branio svoje kokoši.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Citatelj24h 24.09.2017.

    Treba zaštititi pse i sve životinje jer životinje se ne mogu same zasititi i obraniti

  • Citatelj24h 24.09.2017.

    Trebalo bi zaštititi pse i sve druge životinje

  • Citatelj24h 24.09.2017.

    Trebalo bi vise zaštititi sve životinje

Komentiraj...
Vidi sve komentare