To je to što me zanima!

Stražar je na Krčkom mostu našao mobitel nestalog Rine...

Skupili se na Facebooku: Članovi ronilačkih klubova organizirali su se na internetu i pretražili dio oko Krčkog mosta. Potraga za Rinom neuspješno traje već 7 dana
Vidi originalni članak

Više od stotinu policajaca, GSS-ovaca, vatrogasaca, prijatelja i rodbine neuspješno već sedam dana traže Rina Bralu (21) iz Kraljevice.

Po nepristupačnu terenu tražili su ga i potražni psi, a cijelo područje nadlijetao je helikopter. No potraga nije dala nikakve rezultate. No u četvrtak poslijepodne stražar je na Krčkome mostu našao Rinov mobitel.

Iz policije su tek kratko komentirali da potraga za nestalim traje dok se on ne pronađe.

Zadnji put ga vidjeli u noći na subotu

Nestalog mladića prijatelji su zadnji put vidjeli u noći na subotu, kad je iz kafića Captain Hook krenuo kući.

- Nedaleko od kafića te ga je noći vidio i otac prijatelja iz djetinjstva. Smijao se i hodao s nekim dečkima, ali nitko ne zna tko su oni niti su se javili, što je za malo mjesto poput Kraljevice vrlo neuobičajeno - kaže Rinina sestra Mateja.

Dodaje da ga je navodno idućeg jutra vidio još jedan poznanik pokraj skretanja za parkiralište kod brodogradilišta na Oštru.

- Bio je bez jakne i naočala, koje skida samo kad ide na spavanje. Poznanika nije pozdravio, što mu nikako nije svojstveno - priča nam zabrinuta Mateja.

S Rinom nitko nikad nije imao problema

Sestra nestalog mladića kaže kako s Rinom nitko nikad nije imao problema te da se radi o društvenom, vedrom i mirnom dečku koji je vrijeme uglavnom provodio s tri prijatelja iz djetinjstva ili kod kuće s dvije sestre, mamom i očuhom. Ništa nije upućivalo na to da je nesretan ili zabrinut i zbog čega, dapače, radovao se novom poslu, koji je trebao početi u siječnju u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • user_317375 01.12.2013.

    mobitel stajao na mostu 5 dana na istom mjestu pored onolike bure? šta je vama, nebi mobitel izdržao tamo ni 10 minuta. to je podmetnuto, baš zato jer se svaki detalj istrage zna javno..to nije tako trebalo napraviti... a ovi s kojima je zadnje viđen su to iskoristili i sad podmeću dokaze kako stignu. čuj mobitel lijepo odložen na sredini krčkog mosta...pa odma svi da se bacio u vodu, to je i bila namjera pa da se prekine istraga. a mali pitaj boga gdje je....ali definitivno ti s kojima je viđen imaju spoznaje o tome šta je s njim,da ne kažem nešto gore...

  • crna400 30.11.2013.

    A gdje su mu njegovi prijatelji? sta sa njima nitko nista??????

  • Ubiparipovic 30.11.2013.

    Sta krcki most nije pod kamerama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare