Obavijesti

News

Komentari 42

Stražar je na Krčkom mostu našao mobitel nestalog Rine...

Stražar je na Krčkom  mostu našao mobitel nestalog Rine...
3

Skupili se na Facebooku: Članovi ronilačkih klubova organizirali su se na internetu i pretražili dio oko Krčkog mosta. Potraga za Rinom neuspješno traje već 7 dana

VIDEO

Više od stotinu policajaca, GSS-ovaca, vatrogasaca, prijatelja i rodbine neuspješno već sedam dana traže Rina Bralu (21) iz Kraljevice.

Po nepristupačnu terenu tražili su ga i potražni psi, a cijelo područje nadlijetao je helikopter. No potraga nije dala nikakve rezultate. No u četvrtak poslijepodne stražar je na Krčkome mostu našao Rinov mobitel.

Iz policije su tek kratko komentirali da potraga za nestalim traje dok se on ne pronađe.

Zadnji put ga vidjeli u noći na subotu

Nestalog mladića prijatelji su zadnji put vidjeli u noći na subotu, kad je iz kafića Captain Hook krenuo kući.

- Nedaleko od kafića te ga je noći vidio i otac prijatelja iz djetinjstva. Smijao se i hodao s nekim dečkima, ali nitko ne zna tko su oni niti su se javili, što je za malo mjesto poput Kraljevice vrlo neuobičajeno - kaže Rinina sestra Mateja.

Dodaje da ga je navodno idućeg jutra vidio još jedan poznanik pokraj skretanja za parkiralište kod brodogradilišta na Oštru.

- Bio je bez jakne i naočala, koje skida samo kad ide na spavanje. Poznanika nije pozdravio, što mu nikako nije svojstveno - priča nam zabrinuta Mateja.

S Rinom nitko nikad nije imao problema

Sestra nestalog mladića kaže kako s Rinom nitko nikad nije imao problema te da se radi o društvenom, vedrom i mirnom dečku koji je vrijeme uglavnom provodio s tri prijatelja iz djetinjstva ili kod kuće s dvije sestre, mamom i očuhom. Ništa nije upućivalo na to da je nesretan ili zabrinut i zbog čega, dapače, radovao se novom poslu, koji je trebao početi u siječnju u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.