To je to što me zanima!

Strijela doletjela niotkuda te ranila ženu (50) u trbuh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Denise Delgado-Brown (50) vraćala se iz crkve. Strijela ju je pogdoila malo iznad pupka. Dva je sata bila na operaciji i sada je u stabilnom stanju
Vidi originalni članak

Denise Delgado-Brown (50) pogodila je u nedjelju u Bronxu u New Yorku strijela koja je pala "s neba". Žena je poslije mise oko 13.30 sati u dom za nemoćne i stare vraćala vjernike iz crkve. Stisnula je strijelu dugu oko 76 centimetara i zavapila prema prijateljima da pozovu Hitnu.
- Pogodili su me strijelom - jecala je posrćući iza svog kombija. Prijateljica Olga Rivera mislila je da se Denise šali.
- Htjela je izvući strijelu, ali sam je uvjerila da je ne dira - kaže Olga. Policija je pretražila parkove oko doma, no strijelca nisu našli. Pretpostavljaju kako nesretna Denise nije bila meta. Operirali su je dva sata i izvukli strijelu te je sada stabilno. Strijela je napravljena od fiberglasa s žutim perjem na jednom kraju, a imala je metalni špic, pa policija pretpostavlja da je netko u okolici vježbao gađanje. Za Denise svi kažu kako ima "srce za Boga", brine se za stare i beskućnike, radi s djecom u crkvi te da nikako nije zaslužila tako nastradati.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gatsby 17.03.2009.

    Opet kupidon senluci po New Yorku :p

  • lepicane 16.03.2009.

    da nije to bila božja strela?

Komentiraj...
Vidi sve komentare