To je to što me zanima!

Striptizeta djeci ostavila hranu za pse i otišla raditi

Striptizeta je svoju djecu, u dobi od 2 i 3 godine, ostavila same doma. Dala im je da jedu hranu za pse. Susjedi su ih vidjeli kako lutaju po dvorištu
Vidi originalni članak

Striptizeta iz Arizone, Samantha Abernathy (20), žurila je na posao. Svoje dvoje djece, u dobi od 2 i 3 godine, ostavila je same doma. Za obrok im je pripremila gomilu pseće hrane i otišla. Rano ujutro susjedi su pozvali policiju u stambeni kompleks Sonora Canyon. Policajce je uplašilo dvoje djece koja su sama lutala po zgradi. Jedno je na sebi imalo samo majicu, a drugo je bilo tek u peleni. Policija je ubrzo shvatila iz kojeg su stana, pa je zajedno s djecom otišla do njega. Ulazna vrata bila su širom otvorena. Pod je bio prekriven urinom i fekalijama. Vrata hladnjaka bila su zatvorena sigurnosnom bravom, a unutra je umjesto hranom sve bilo napunjeno alkoholom. U policijskom izvješću piše kako je jedno dijete prišlo hrani za pse i počelo ju jesti. Policajci su zatim oprali djecu, obukli ih i odveli na ručak.
- Moje kolege rekli su mi da su djeca navalila na 'normalnu' hranu kao da nisu jeli danima - rekao je šef policije. Majku su uhitili i pritvorili zbog namjernog zanemarivanja, a uz to će morati platiti i kaznu od 2700 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MpH 17.06.2009.

    Zavezat je lancem za onu štangu oko koje se vrti i bacat joj pseću hranu, kuja...

  • sprinterica 17.06.2009.

    jela bi ona meni daljnjih deset godina pseću hranu i ništa drugo joj ne bih dala

  • KIMM 17.06.2009.

    Majka,zar se tako nešto može nazvati majkom ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare