To je to što me zanima!

Strojovođu u HŽ-u žele optužiti za nesreću vlaka?

Predsjednik Sindikata strojovođa, Nenad Mrgan, tvrdi da Povjerenstvo HŽ-a želi dokazati da je vlak bio u kvaru i da strojovođa nije ispravno reagirao
Vidi originalni članak

Iako je istraga o nesreći nagibnog vlaka u Rudinama završeba, a tragediju su skrivili oni koji su naredili špricanje tračnica retardantom, HŽ još uvijek provodi svoju istragu. Predsjednik Sindikata strojovođa, Nenad Mrgan, tvrdi da veći dio članova HŽ Povjerenstva nije cilj utvrditi stvarne uzroke nesreće.
- Oni žele dokazati da je vlak bio u kvaru i da strojovođa nije postupio prema pravilima. To rade samo da bi smijenili direktora tvrtke HŽ-Vuča, Olivera Krilića - rekao je za Jutarnji Mrgan. Iako je Povjerenstvo imalo rok od 20 dana da donese zaključke o nesreći, odobreno mu je još 20 dana rada. Iza svega navodno stoji sukob unutar HŽ-a, i to između Krilića i Zorana Popovca, sada predsjednika Uprave HŽ-Holdinga. U stravičnoj nesreći poginulo je šestero ljudi, a njih 50 je ozlijeđeno.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_30111 24.09.2009.

    Da,znala sam. Ponovno ću napisati,neka,što nebi gazili po običnim ljudima dok mogu!? Mi smo ionako njihovi robovi.

  • user_30111 24.09.2009.

    Znala sam! Tko bi drugi mogao biti kriv u ovakvoj usr*noj državi?! Fuj,ovakvi ne zaslužuju postojanje(!!), a da sad napišem sve što mislim vjerojatno bi komentar bio izbrisan zbog ''nepoštovanja pravila komentiranja'' Gadite mi se,GADITE!

  • sprinterica 24.09.2009.

    lijepa naša hrvatska, odogovorni za sva sr..a se uvijek izvuku a uvijek nađu nekog običnog poštenog čovjeka koji pošteno radi svoj posao i od njega naprave žrtvenog jarca, e ako se ovo dogodi onda stvarno treba na ulice

Komentiraj...
Vidi sve komentare