To je to što me zanima!

Stručnjaci i sindikati su složni: Rafineriju Sisak treba sačuvati

Iz INA-e su u povodu rasprave na okruglom stolu priopćili kako smatraju da je razgovor o takvim pitanjima važan, ali da on treba biti konstruktivna rasprava
Vidi originalni članak

Rafineriju Sisak treba sačuvati, a premijer Milanović mora se aktivnije uključiti u rješavanje ovog gorućeg problema, poručili su u subotu s okruglog stola na kojem su na inicijativu europarlamentarke Marijane Petir, stručnjaci iz energetskog sektora, Stožera za obranu rafinerije, radnici INA-e i sindikalni čelnici razgovarali o Rafineriji.  

- INA-om se i danas upravlja na temelju koruptivnog ugovora i to se zna ne samo u Hrvatskoj nego i šire. Mi doista držimo da je krajnje vrijeme da se taj koruptivni ugovor raskine ili u najmanju ruku da MOL poštuje sve odrednice ugovora iz 2003.godine a to je modernizacija obje rafinerije - rekla je članica Nadzornog odbora INA-e i predsjednica sindikata Inaš Maja Rilović.

Iz INA-e su u povodu rasprave na okruglom stolu priopćili kako smatraju da je razgovor o takvim pitanjima važan, ali da on treba biti konstruktivna rasprava u kojoj bi se na adekvatan način mogli ravnopravno ponuditi argumenti svih uključenih strana. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • MALINOA 19.01.2015.

    umjesto da poticu gospodarstvo da smanje nezaposlenost oni razmisljaju o takvom uzasnom cinu da zatvore rafineriju. vidi se da su potplaceni i igraju svojih 90 min. rade roba modernog doba i uporni su u tome. nema nam spasa sa ovakvom vladom

  • ATC 18.01.2015.

    Po koji puta? Tko je ono tamo na vlasti?

  • smartone 18.01.2015.

    ja njih ne kuzim kako takvo nesto nemoze funkcionirat?pa tu su ciste pare i nemore nitko rec da su u minusu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare