To je to što me zanima!

Stručnjaci: Putin se neće povući, to bi za njega bio politički kraj. Zapadu je poslao bitnu poruku

Velikom paradom u Moskvi Rusija je obilježila Dan pobjede, kad slave kraj Drugog svjetskog rata i pobjedu nad nacističkom Njemačkom. Rezultat će biti postignut, po tom pitanju nema sumnje, poručio je Putin
Vidi originalni članak

Vi se borite za naše ljude u Donbasu, za sigurnost naše domovine Rusije. Rusija je pozivala Zapad da nađe kompromis koji promovira zajedničke interesa, ali uzalud. Sukob s neonacistima bio je neizbježan, pa se Rusija odlučila na posebnu vojnu operaciju. Svi nam se planovi ostvaruju. Rezultat će biti postignut, po tom pitanju nema sumnje.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • aciviij 10.05.2022.

    ExSy, može neki izvor tih tvojih informacija? Ili prenosiš nešto što si pročitao na nekom portalu ili fejsu? Nemoj mi reći, ima na internetu, traži.

  • 09.05.2022.

    O čemu vi ljudi pričate? Nisam Rusofil, ali je činjenica da Rusija se facto kontrolora istok Ukrajine i da su nanijeli ogromnu štetu ukrajinskim snagama. Čak je i dosta NATO oružja završilo kod ruskih snaga. Kažete, Rusija izgubila 25.000 ljudi. Ukrajina je izgubila barem duplo toliko i to je porazno. Koliko god zagovaram suverenu Ukrajinu, čini mi se da su Rusi ipak odvojili Krim, Donjeck i Lugansk.

  • aciviij 09.05.2022.

    Ipak će biti da je strah od sabotaže bio jedini razlog što su odustali od zrakoplova .... Nisu li danima uvježbavali za paradu, a na kraju "nemaju vremena" ili je "vrijeme loše"? ........................................................................................................................................................ Sve u svemu, parada je pokazala trenutno stanje Rusije .... U zadnji trenutak su odustali od najavljenih preleta zrakoplova i Z formacije koju su danima uvježbavali ..... Glavni zapovjednik ruskih oružanih snaga se nije pojavio na najvažnijem vojnom događaju (i nitko ne zna gdje je) ..... Putin je govorio o specijalnoj operaciji u Ukrajini i njegovim (već poznatim) razlozima koji su do nje doveli, ali ni riječi o krajnjem cilju "specijalne operacije" ... a još manje o bilo kakvom uspjehu. Nije spominjao nikakve brojke, ali se iz njegovog govora moglo zaključiti da je mnogi mladi Rus svoj život skončao u Ukrajini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare