To je to što me zanima!

Struja spržila radnika i pao na tlo sa skele od 9 metara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Višnjan: Ivica je postavljao žlijeb dug šest metara. Dotaknuo je dalekovod i počeo gorjeti. Pao je sa skele. Do dolaska Hitne mu je pomogao kolega
Vidi originalni članak

Ivica Crnković (44) je u četvrtak prijepodne u središtu Višnjana na gradilištu dotaknuo 20-kilovotni dalekovod. Teško se opekao. Trenutačno je u riječkom KBC-u.
Crnković je na skeli zgrade koja se renovira postavljao 6-metarski limeni oluk. Podigao je dugi žlijeb i dotaknuo žicu dalekovoda. Struja je u trenu prošla kroz njega i doslovce mu je spržila dio tijela. Počeo je gorjeti. Pao je na tlo sa skele visoke 9 metara. 
- Gorjela su mu leđa, trbuh, dio lica, odjeća i još je padao između skela s gotovo devet metara visine - priča Edi Žeravica iz pulskog Tehnomonta, šef nesretnog limara iz Fažane. Limara je gasio šokirani kolega Mujo Huremović. Strgao mu je goruću odjeću. Od radnika na gradilištu doznajemo kako mu je on prije dolaska porečke Hitne pomoći uspio otvoriti zgrčene vilice kako bi mu omogućio da diše. U policiji kažu da okolnosti nesreće istražuju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • maya0007france 03.07.2009.

    Hvala radniku koji ga je spasio (Mujo)

  • Nikola Vuk Skopje 02.07.2009.

    Zelim da se sto pre oporavis i svaka cast kolegi koji mu pomogao

  • Nikola1408 02.07.2009.

    Testirajte svoj IQ i time podržite Hrvatsku u takmičenju za "najpamteniju zemlju na svijetu" -------> http://hr.test-iq.com/#111706

Komentiraj...
Vidi sve komentare