To je to što me zanima!

Studentica je predvidjela da će umrijeti: Pridružit ću se mami

Studentica Rita Chami (26) koja je poginula u zagrljaju svog zaručnika Eliasa Wardinija (26) u novogodišnjem masakru u Istanbulu, predvidjela je svoj tragični kraj na Facebooku
Vidi originalni članak

Studentica koja je poginula u zagrljaju svog zaručnika u novogodišnjem masakru u Istanbulu, predvidjela je svoj tragični kraj.

Rita Chami (26), neposredno prije puta u Tursku sa zaručnikom Eliasom Wardinijem (26), na svom je Facebooku napisala: "Nadam se da ćemo se lijepo zabaviti. U najgorem scenariju umrijet ću i pridružiti se mami".

Njezina majka nedavno je preminula od raka, piše Sun.

Rita i Elias studirali su na Američkom sveučilištu znanosti i tehnologije u Libanonu. Fotografije koje su objavili na društvenim mrežama pokazuju da su nekoliko tjedana prije Istanbula posjetili Barcelonu i Atenu.

Umjesto fotografija s provoda u Turskoj, njihove Facebook stranice sada su prepune oproštajnih poruka. Iako su se pojavile informacije da je u noći pokolja Wardini napustio zaručnicu, to su demantirali njegovi prijatelji.

"Elias je ostao uz svoju zaručnicu koja je dvaput ranjena. Pokušao joj je pomoći. Pogođen je s tri hica i umrli su jedan uz drugoga. Volio ju je toliko da je ostao uz nju do samog kraja, po cijenu vlastitog života", napisao je Jason Orfali.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad na noćni klub Reina u priopćivši da je "vojnik kalifata napao jedan od najpoznatijih noćnih klubova u kojem kršćani slave njihov bogohulni praznik".

Napadač je iz Kalašnjikova otvorio vatru u diskoteci Reina i u kaosu koji je nastao uspio je pobjeći. Turske vlasti identificirale su napadača, ali još ne žele otkriti njegovo ime. 

Više od polovice od 39 ubijenih u napadu, koji je trajao sedam minuta, bili su stranci. Među njima su građani Izraela, Francuske, Tunisa, Libanona, Indije, Belgije, Jordana i Saudijske Arabije. 

Klub, koji se nalazi na obali Bospora, jedno je od najposjećenijih mjesta za zabavu u Istanbulu, vrlo popularan među strancima.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ASNL 06.01.2017.

    Allahu Ekber

  • Hyper 06.01.2017.

    Ma nije ona ništa predvidjela, jer da je, ne bi valjda išla tamo... Očito samo ima loš smisao za humor. Neka sirota počiva u miru.

  • belizagrebgrad 06.01.2017.

    I dečko joj izgleda kao terorist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare