To je to što me zanima!

Mladića (20) su osumnjičili za silovanje, studentica stabilnije

Zbog teških ozljeda život mlade studentice (20) je još u opasnosti. Osumnjičenog R.Š. (20) će tijekom nedjelje privesti na Županijski sud u Splitu na ispitivanje
Vidi originalni članak

Djevojka (20) koju su u petak dovezli u bolnicu s teško ozlijeđenim genitalijama, skinuta je s respiratora i njeno stanje je stabilnije, neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija. Ipak, zbog teških ozljeda život joj je još u opasnosti.

Mlada studentica je, podsjetimo, bila na zabavi u Podstrani s petoricom svojih kolega s fakulteta. Na zabavi su bile i tri djevojke. Netko od prisutnih na zabavi pozvao je Hitnu pomoć, ali se još ne zna što je tome prethodilo. Djevojka je bila u nesvijesti i po dolasku u bolnicu je hitno operirana. 

U subotu poslijepodne došla je svijesti, ali policiji nije ništa mogla reći jer kaže da se ničega ne sjeća.

Policija je privela petoricu studenata. Četvorica su puštena, a R.Š. je zadržan i osumnjičen za silovanje.

Tijekom jutra trebali bi ga privesti na ispitivanje na Županijski sud u Split.

Idi na 24sata

Komentari 511

  • igggy 20.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • moonickk 19.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MajaKurtovic 19.11.2012.

    Koliko svi serete sta je bilo,ko je bia,sta je ko radia,a niko od vas nema pojma. Idioti,prvo ispri svog prage pocistite. AKO je bila u nesvisti-kako ce vristat? Ako nije vristala-kako ce je drugi cut? Svak je gospodar svog tijela i ako je tila i orgijat nadrogirana-njen izbor,to nije j*beno opravdanje.NEMA OPRAVDANJA.Nadam se da ce ga pravda docekat tek u zatvoru s cimerima. A curi zelim svu srecu ovog svita za psihicki oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare