To je to što me zanima!

Studentski Halloween party: U splitskom gay klubu sinoćnju zabavu prekinuo pepper sprej

Policija je u dva sata iza ponoći dobila poziv u splitski gay klub zbog nadražujuće tvari u zraku. Gosti su napustili objekt. Najvjerojatnije se radilo o pepper spreju, rekli su nam. Nije bilo potrebe za liječničkom intervencijom
Vidi originalni članak

Zabavu u splitskom klubu prekinuo je sinoć pepper sprej, kažu nam iz policije.

Dobili su dojavu poslije 2 sata iz kluba kako se u zraku osjeća nadražujuća tvar.

- Najvjerojatnije se radi o pepper spreju, nije još poznato je li slučajno ili namjerno upotrebljen. Nitko nije zatražio pomoć liječnika, a istraga traje - kazali su nam iz policije.

Kako neslužbeno dozanjemo, sinoć je u splitskom gay klubu bio Halloween party.

Policija nema točnu informaciju koliko je ljudi bilo u klubu, ali kako doznajemo, grupa studenata unajmila je klub za Halloween party.

Kontaktirali smo i vlasnika kluba.

- Nije to bio gay party. Klub je unajmila grupa stranih studenata za Noć vještica. Netko je aktivirao pepper sprej i gosti su napustili objekt. Moje osoblje im je podijelilo maramice i sve je bilo u uredu. Srećom, nije bio suzavac. Nije to bio neki veliki incident, ali zabavu smo tad odlučili završitit zbog sigurnosti gostiju - rekao nam je vlasnik.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • paket mjera 01.11.2023.

    Sreća ljubav zabava smijeh veselje,,vjernici na aparatima

  • ante-portas 01.11.2023.

    Dobrocudni vjernici puni ljubavi za bliznje i daljnje. I kod mene na fejsu jedna moja "frendica" iz sela protestira protiv bundeva, velika vjernica, ima troje djece sa 3 rszlicita muskarca, udana samo jednom, a jedan decko se ubio zbog nje dok je jos bila srednjoskoljka.

  • Zoran Xx 01.11.2023.

    neka se mladi zabavljaju, jedino im je to ostalo, vlast nam je sve uzela

Komentiraj...
Vidi sve komentare