To je to što me zanima!

'Stvorio se brzinom svjetlosti': Motociklist poginuo u sudaru

Požega.eu piše da neslužbeno doznaju da motor nije registriran i da ga je vlasnik star oko 40 godina kupio prije nekoliko dana. Očevici kažu da je riječ o ocu troje djece. Sudario se sa šleperom
Vidi originalni članak

Motociklist star oko 40 godina poginuo je u teškoj nesreći koja se oko ponoći dogodila u Industrijskoj ulici u Požegi, piše Požega.eu.

Šleper slovenskih registarskih oznaka se kretao iz pravca Tifona prema gradu. Kod građevinskog stovarišta počeo je skretati ulijevo, a u njega se u tom trenutku zabio motor. 

– Brzinom svjetlosti se iza mene stvorio motor. Udario je u gumu i prednji lijevi dio kamiona. Mislim da motociklist nije imao kacigu na glavi. Bojim se da nije dobro jer nije bio pri svijesti kad je hitna došla po njega – rekao nam je vidno šokirani vozač kamiona. Samo nekoliko minuta kasnije njegove su se slutnje obistinile. Potvrđeno je da je motociklist preminuo od ozljeda zadobivenih u nesreći.

Prema neslužbenim informacijama motor nije registriran i vlasnik star oko 40 godina kupio ga je prije nekoliko dana. Očevici kažu da je riječ o ocu troje djece, piše Požega.eu. 

Razbijeni motor i dijelovi razbacani uokolo svjedoče da je udarac bio strahovit.

Više informacija će se znati nakon očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 211

  • lorim1 05.07.2018.

    Citam ovdje komentare i ne mogu vjerovati koliko potencijalnih ubojica vozi automobile i kamione nasim cestama i na koji nacin tumace zakone... Mogu vam svima poruciti samo jedno. Ne dao vam bog da se u ovakvoj situaciji sretnemo i da nekim cudom ostanem ziv. Necete vise pisati niti na jednom portalu...

  • Bebojavia 05.07.2018.

    Prometni propisi kažu ovako: Da je vozač dužan prilagoditi vožnju u skladu uvjeta na cesti. Nema dileme vozača kamiona treba na robiju. Motociklist jest kriv što nije registrirao motocikl. Kriv je i za prekoračenje brzine. Što neznači da mu se smije oduzeti prednost u prometu tj. u ovom slučaju život.

  • dundu 05.07.2018.

    po fotkama se vidi nešto drugo nego što piše motor je u komadu ,samo plastika fali,prema tome nije vozio brzinom svjetlosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare