To je to što me zanima!

Sud BiH potvrdio: Glavaš ostaje uživati na slobodi

Drugostupanjski sud BiH odbio je izručiti Glavaša Hrvatskoj, pa će tako osuđenik za ratne zločine u Osijeku i dalje uživati na slobodi u susjednoj BiH
Vidi originalni članak

I drugostupanjski sud BiH odbio je izručiti Branimira Glavaša Hrvatskoj, pa će tako osuđenik za ratne zločine u Osijeku i dalje uživati na slobodi. Zbog nepostojanja ugovora o međusobnom izručenju prvostupanjski sud BiH, 23. lipnja ove godine odbio je molbu Hrvatske za Glavaševo izručenje, što je drugostupanjski sud sada potvrdio. Ministarsvu pravosuđa sada preostaje eventualna izmjena zakona u obje države.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • drug Tito_1 01.11.2009.

    @brkan ima toga još po HR. Pamti se.

  • brkan1 01.11.2009.

    S glavašom se po diktaturi može mjeriti jedino staljin, tito je za njega pionir ili najmlađa grupa vrtića.Lopov kriminalac, kradljivac,nalogodovac ubojstava.Ali to nema nigdje napisano,a zato je mali Fehir i prolupao,jer govori istinu.I pokojni brekalo zoran je bio to radio po nalogu glavaša, a fehirov otac isto.pa je zato i još neke stvari nagrađen penzijom.Moji prijatelji koji su bili u gardi i ranjeni, kada su ozdravili vratili se u vojsku ili na radno mjesto,koji su ga imali ako glavaš nije uništio firmu.A kako je jedna baba rekla legendarni zapovjednik,pa tomože reći samo baba.Prava legenda je bio gorinšek,vojnik profesionalac,školovan, obrazova i pravi đentlmen oficir.Kada je organizirao napad na baranju dečki su bili do belog manastira a tuđman se usro od straha od svijeta i prekinio akciju i poginulo je oko 100 ljudi iz 107 valpovačke br..glavaš je šutio kao guzica.a ovi njegovi penzioneri galame po gradu jer pas ne laje zbog sela,već zbog sebe.

  • kulenica 01.11.2009.

    neka ga na rodnoj grudi, i neka ostane tamo forever

Komentiraj...
Vidi sve komentare