To je to što me zanima!

Sud časti HDZ-a suspendirao je uhićenog Damira Škugora

Prije nekoliko dana Područni odbora Gradske četvrti Maksimir protiv Škugora je pokrenuo stegovni postupak koji je upućen na Sud časti na razini Grada Zagreba
Vidi originalni članak

Sud časti zagrebačkog HDZ-a suspendirao je stranačko članstvo Damira Škugora, uhićenog direktora Inina Sektora za trgovinu prirodnim plinom, do okončanja kaznenog postupka, doznaje se u petak iz zagrebačkog HDZ-a.

NAZOVI DANU ZA PROĆI NA TEHNIČKOM Susjedi su nam otvorili dušu o Škugorima: 'Spremili smo im 50 milijardi za crkvu, nek se nađe'

Takvu odluku omogućuje novi Statut HDZ-a. Prije nekoliko dana Područni odbora Gradske četvrti Maksimir protiv Škugora je pokrenuo stegovni postupak koji je upućen na Sud časti na razini Grada Zagreba.

U akciji, koju su u subotu pokrenuli Uskok i policija, na meti istražitelja zbog pljačke Ine, našli su se direktor u Ini Damir Škugor, predsjednik Hrvatske odvjetničke komore (HOK) Josip Šurjak, njegov poslovni partner Goran Husić s kojim je suvlasnik tvrtke OMS Upravljanje, Škugorov otac Dane te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

VJEROVALI ILI NE Tajni plan Škugora i ekipe: Sve je bilo spremno za novu pljačku, planirali su uzeti još milijardu!

Idi na 24sata

Komentari 65

  • bcelija 04.09.2022.

    Prvi pljačkaš? A 'ko je bio drugi, treći....356-ti ? Ovaj sad uhićeni je zadnji? Predzadnji? Koji? Do kad'? A ulice puste!? JBTBM!!!

  • billi Galeb 02.09.2022.

    Sud časti ADZA ga suspendirai,nes ti kazne. Stvarno su ga kaznili ja neznam dal ce to njegov karakter preboljet.

  • antimunjenih 02.09.2022.

    Nes ti suda.jel pravomocna presuda ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare