To je to što me zanima!

Sud će Sanadera saslušati 9. svibnja i odlučiti o izručenju?

Sud kaže kako još nisu dobili dokumente koje su tražili od Hrvatske. Ako oni stignu do 9. svibnja odlučit će o izručenju bivšeg hrvatskog premijera Sanadera
Vidi originalni članak

Novo saslušanje Ive Sanadera, bivšeg hrvatskog premijera biti će 9. svibnja, rekao je glasnogovornik Zemaljskog suda u Salzburgu, piše Večernji list. Glasnogovornik je naglasio i kako sutkinja zadužena za Sanaderov slučaj još čeka dokumentaciju koju je tražila od Hrvatske. Ako Sud dobije dokumente do 9. svibnja tada bi on mogao i donijeti odluku hoće li Sanadera izručiti Hrvatskoj ili neće. 

Sanader je u ekstradicijskom pritvoru u Salzburgu od 10. prosinca. Sumnja se da je zloporabio položaj i ovlasti, prao novac i primao mito. Sanader je na saslušanjima zanijekao sve optužbe. 

Cijeli članak pročitajte OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • davidenko 24.04.2011.

    sretan uskrs dr. sanaderu nepravedno je bivši premijer zatvoren, zločinaćki dosje mu je naružbom hitno otvoren. hrvatskom je dobro upravljao, iza sebe ništa nezakonito nije ostavljao. no bivši prijatelji promjeniše priču, da je bio loš sad uglas viču. to prije nikad nisu primjetili, ali navodno uvijek su nešto čudno osjetili. bog brine za nepravedno progonjene, ni u zatvoru ih neće ostaviti osamljene. božja snaga će pobijediti sve zlotvore, njima će samima otvoriti zatvore. prave prijatelje je uvijek teško naći, morat ćeš se dr.sanaderu sam uz obitelj snaći. jer kome danas vjerovati, kome povjerenje davati. splitu, dalmaciji, hajduku..to može, ali najvažnije je uvijek pomozi bože.

  • Jande 19.04.2011.

    Samo ga nemojte u Hrvatsku slati jer budu ga ovi naši dibidusi pustili

  • RobertDujo 19.04.2011.

    Da nisam otvorio danas 24 sata, zaboravio bih da Sanader uopce postoji ahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare