To je to što me zanima!

Sud mu uzeo Mercedesa, razlog je: Auto neosiguran, prometna istekla, a vozačka poništena...

Zagrebački sud trajno je oduzeo Mercedes 51-godišnjaku i kaznio ga s 27.000 kuna jer vozio neosigurani automobil, s poništenom vozačkom i isteklom prometnom dozvolom te pod zabranom vožnje zbog ranijih prekršaja
Vidi originalni članak

Poduži popis prekršaja utvrdili su zagrebački policajci kod tog vozača kad su ga prije dva dana zaustavili u Pojatnom, pri čemu se pokazalo da je već tri puta pravomoćno kažnjavan za počinjenje takvih prekršaja, pa mu je privremeno oduzet osobni automobil.

VIDIO ROTIRKE I DAO GAS Bez vozačke je bježao policiji po Puli - 'osvojio' 14 dana zatvora

Nesavjesnog vozača sud je proglasio krivim te ga kaznio s 27.000 kuna i trajno mu bez naknade oduzeo Mercedes kao sredstvo počinjenja prekršaja, izvijestila je u petak zagrebačka policija, napominjući da će vozilo postati vlasništvo države.

Sud je prekršitelju također izrekao novu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od godinu dana, a dužan je i naknaditi troškove postupka od 500 kuna.

IMAO 2,52 PROMILA Uhvatili ga pijanog s vozačkom koja je istekla prije godinu dana

Policajci su utvrdili da je 51-godišnjaku vozačka dozvola bila proglašena nevažećom, odnosno poništena zbog negativnih prekršajnih bodova, dok mu je važenje prometne dozvole isteklo za više od 15 dana, a polica obveznog osiguranja u prometu prije više mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • TNT2 09.01.2021.

    uzeli ste automobil nekom svizcu kaj ne uzmete nekome tatinom sinu ak imate m...a a ne ovdje bildate mišiće na nekom jadničeku ....

  • beli1977 09.01.2021.

    Zasto to ne ucine Kameničkom,Horvatinču pa i Turudiću koji ne zna tko je vozio auto???!!!

  • 3 poluvrijeme 09.01.2021.

    Nažalost nije bio iz društveno prihvatljive porodice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare