News

Komentari 1

Bez vozačke je bježao policiji po Puli - 'osvojio' 14 dana zatvora

Bez vozačke je bježao policiji po Puli - 'osvojio' 14 dana zatvora

Kontrolom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom bez položenog vozačkog ispita, da je automobilu isteklo važenje prometne dozvole kao i da nije bio vezan sigurnosnim pojasom

Pulska prometna policija je 24. prosinca oko 9,50 sati na Šišanskoj cesti u Puli uočila automobil Fiat kojim je upravljao 21-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, od ranije poznat policiji po prometnim prekršajima.

Vozač se oglušio na svjetlosne i zvučne znakove policije te nastavio vožnju i ubrzao kretanje vozilom na što su policijski službenici krenuli u potjeru te su ga uspjeli zaustaviti na Medulinskoj cesti i uhitili ga.

Kontrolom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom bez položenog vozačkog ispita, da je automobilu isteklo važenje prometne dozvole kao i da nije bio vezan sigurnosnim pojasom. 

Zbog prometnih prekršaja uključujući i ne postupanje po naredbi policijskih službenika da zaustavi vozilo, policija je od vozača privremeno oduzela automobil, a vozač je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni odjel nadležnog suda, gdje mu je određeno zadržavanje u zatvoru u trajanju od 14 dana.

Najčitaniji članci