To je to što me zanima!

Sud nakon žalbe odredio istražni zatvor 85-godišnjaku osumnjičenom za pedofiliju

85-godišnjak s riječkog područja, osumnjičen za bludne radnje nad djevojčicom, priveden je na Županijski sud u Rijeci 24. kolovoza
Vidi originalni članak

Izvanraspravno vijeće riječkog Županijskog suda ipak je, nakon žalbe tužiteljstva, odredilo istražni zatvor 85-godišnjaku osumnjičenom za pedofiliju kojega je sutkinja istrage zbog dobi ranije pustila da se uz mjere opreza brani sa slobode.

OČEVID U TIJEKU Tragedija: Dijete poginulo u Zagrebu u naletu kamiona

85-godišnjak s riječkog područja, osumnjičen za bludne radnje nad djevojčicom, priveden je na Županijski sud u Rijeci 24. kolovoza.

Općinsko državno odvjetništvo predložio da ga se zadrži u istražnom zatvoru, ali je sutkinja istrage zbog njegove starije životne dobi i zdravstvenog stanja odlučila da se brani sa slobode uz primjenu drugih mjera opreza. 

Mjere se odnose na zabranu posjećivanja mjesta događaja, zabranu kontaktiranja sa svjedocima i redovito javljanje policiji. 

NEMA TRAGOVA OZLJEDA Svjedoci i liječnik o incidentu na Rebru: 'Curica (2) nije udarila glavom'. Uključila se i policija

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci prihvatilo je žalbu Općinskog državnog odvjetništva te naložilo da se 85-godišnjaka pritvori. Odluka se prosljeđuje policiji koja ga treba dovesti u istražni zatvor.

Doznaje se i da je prije nekoliko godina osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog sličnih kaznenih djela pedofilije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crna mačka 08.09.2023.

    Star za ćuzu a nije star za pedofiliju? Hr krivosuđe.

  • liliZG2.0 08.09.2023.

    i opet , kriv je sud a ne policija

Komentiraj...
Vidi sve komentare