Obavijesti

News

Komentari 53

Svjedoci i liječnik o incidentu na Rebru: 'Curica (2) nije udarila glavom'. Uključila se i policija

Svjedoci i liječnik o incidentu na Rebru: 'Curica (2) nije udarila glavom'. Uključila se i policija

Ministarstvo zdravstva zatražilo je očitovanje o slučaju, a uplela se i policija koju je pozvala nezadovoljna majka. No u bolnici nam kažu da se stvari nisu odvile tako kako majka tvrdi, što potvrđuje i svjedok

VIDEO

"Preuveličano". Tom je riječi, doznajemo na KBC-u Zagreb, svjedok opisao događaj koji je završio u medijima nakon što je majka slabovidne djevojčice stala pred kamere i ispričala da je njezinoj kćerkici liječnik u bolnici na silu oteo iz ruke dječji stolac s kojim se igrala zbog čega je pala i, kako tvrdi majka, zadobila ozljede glave.

Ministarstvo zdravstva zatražilo je očitovanje o slučaju, a uplela se i policija koju je pozvala nezadovoljna majka. No u bolnici nam kažu da se stvari nisu odvile tako kako majka tvrdi, što je potvrdio i već spomenuti svjedok, odnosno, roditelj drugog djeteta koji je bio prisutan i sve vidio.

U trenutku događaja djevojčica stara nešto manje od dvije godine bila je bolnička pacijentica na Klinici za kirurgiju, nakon operacije na očima. Majka joj je, kažu u bolnici, tog 30. kolovoza došla u posjetu i odvela curicu u bivšu čekaonicu koja je svojedobno preuređena i sad je igraonica za male pacijente. A kako kaže i svjedok događaja, majka je cijelo vrijeme tipkala po mobitelu i pustila je djevojčicu da se sama kreće po igraonici.

Majka slijepe curice (2): 'Doktor je mom djetetu istrgnuo stolac iz ruke, pala je i ozlijedila se'
Majka slijepe curice (2): 'Doktor je mom djetetu istrgnuo stolac iz ruke, pala je i ozlijedila se'

Tako je dijete počelo navlačiti mali stolac i stvarati buku, a liječnik kirurg došao je i, kako sam tvrdi, pristojno zamolio majku da curici uzme stolac jer buka smeta i drugima koji leže na odjelu. Na to je, kažu u bolnici, majka počela vikati na liječnika, zbog čega je on odlučio uzeti djevojčici stolac iz ruke, i tvrdi da je to učinio polako i bez grubosti. Curica je nakon toga izgubila ravnotežu i završila u sjedećem položaju, na što je majka, objašnjavaju u bolnici, posve izgubila kontrolu i stala urlati na liječnika, psujući i vrijeđajući ga.

Liječnik kirurg, kao i svjedok, kažu da curica nije udarila glavom ni u što, nego je samo sjela na guzu, ali majka je tvrdila da je udarca bilo. Zato je odmah pozvan neurokirurg koji je curicu pregledao i ustanovio da nema nikakvih ozljeda niti tragova udaraca.

Djevojčica je iz bolnice otpuštena dva dana kasnije, 01. rujna.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće
POGINULA DVA MUŠKARCA

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće

Dvojica muškaraca starosti 33  i 39 godina vozili su se quadom i u jednom trenutku s ceste su sletjeli u rijeku Bednju. Obojica su smrtno stradala.

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000  €
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000 €

Najatraktivniji i najskuplji traktor izložen na sajmu je Fendt 942 Vario. Proljetni sajam u svom 25. izdanju prvi je put produljen na četiri dana. Jedna od atrakcija sajma su i Izidora i Izidor, zaštitnici ratara
VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!
POZIRA UZ MRCINE

VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!

GUDOVEC Ivana radi u tvrtki za organizaciju evenata. Kako nam je rekla lani, organiziraju sve, od vjenčanja do sprovoda, a otkrila je i kako je se muškarci boje. Ove godine pozirala je uz najskuplji traktor na sajmu - Fendt 942 Vario od 350.000 eura i kombajn Massey Ferguson 7345 S PL, kombajn prvi put izložen u Hrvatskoj koji vrijedi 240.000 eura