To je to što me zanima!

Sud odbio žalbu tužitelja: Vera Begić Blečić ostaje na slobodi

Podsjetimo, Begić Blečić je u noći s 15. na 16. kolovoza, vozeći u pijanom stanju i u krivom smjeru Istarskim ipsilonom izazvala tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić (41)
Vidi originalni članak

Bivša riječka pročelnica zadužena za sport, Vera Begić Blečić, neće ponovo u zatvor, barem ne do okončanja sudskog postupka. Odlučilo je tako izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Puli, koje je odbilo žalbu općinskog državnog odvjetnika, piše Novi list.

TUŽITELJSTVO SE ŽALILO Pijanom vožnjom ubila čovjeka: 'Vratite pročelnicu u pritvor!'

Vera Begić Blečić je nakon izlaska iz pritvora podnijela ostavku na mjesto pročelnice Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke.

PIJANA RIJEČKA PROČELNICA Pod pritiskom javnosti: Vera Begić Blečić podnijela ostavku

Podsjetimo, Begić Blečić je u noći s 15. na 16. kolovoza, vozeći u pijanom stanju i u krivom smjeru Istarskim ipsilonom izazvala tešku prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić (41) iz Umaga, dok su njega supruga (38) i dijete lakše ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • matea.love.8 04.10.2018.

    pošaljite Veru u krapinske toplice do presude a ako bude kriva prebacite je u BiH kako neb i sv oje dane uzalud trošila u hrvatskom zatvoru ipak je ona još mlada i može puno popiti

  • PRAVILO BROJ 8 03.10.2018.

    ocekivano.......slijedi sudska trakavica u trajanju 30 godina

  • Hrvat1979 03.10.2018.

    Hoce li i odstetu dobit?

Komentiraj...
Vidi sve komentare