To je to što me zanima!

Sud odbio Žužićevu molbu za puštanjem iz zatvora

Hrvoje Žužić po treći put je zatražio prekidanje zatvorske kazne kako bi se mogao liječiti. Utvrdili su kako adekvatnu skrb može dobiti i u zatvoru
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zagrebu odbio je molbu Hrvoja Žužića kkojom je tražio da mu se po treći put omogući prekid služenja petogodišnje zatvorske kazne kako bi se liječio. Predsjednik Centra za izvršenje kazni zatvora, sudac Zdravko Jambrović, rekao je kako nisu ispunjeni uvjeti za prekid izdržavanja kazne, jer Žužić adekvatnu liječniču skrb može dobiti i u zatvoru. Žužić je nedavno operirao rame, a njegovi odvjetnici tada su rekli kako čekaju nalaze o mogućem raku kostiju, piše Večernji list. Žužić se prošle godine pijan svojim BMW-om brzinom od 111 kilometara na sat zabio u automobil Ružice Pavić i njenog dečka Hrvoja Matijašića. Djevojka je poginula, a Matijašić je teško ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nebojsacolic 13.09.2008.

    robijaj stoko nikad ne izasao iz zatvora................

  • kruno25 13.09.2008.

    treba mu za svaki izlazak iz zatvora još duplo produžit kaznu!!

  • balun 13.09.2008.

    Admin , brišeš mi riječi koje ne krše pravila i nisu vulgarne već stilsko izražavanje, nemoj mi oduzimati pjesničku slobodu , kad te molim! Ako to baš moraš , bar stavi Veliko slovo na početku da ne bude da sam nepismen. Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare