To je to što me zanima!

Odluku o optužnici protiv Hernadija objavit će u utorak

Zsolta Hernadija, podsjetimo, terete da je bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu dao 10 milijuna eura mita kako bi MOL mogao preuzeti upravljačka prava u INA-i
Vidi originalni članak

Optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu će u utorak u 8.30 sati objaviti odluku o optužnici protiv  Zsolta Hernadija, šefa Uprave MOL-a. 

Vijeće optužnicu može prihvatiti, odbaciti ili tražiti dopunu. Vijeće također treba odlučiti hoće li se Hernadiju suditi u odsutnosti jer on nije dostupan hrvatskoj vlasti. 

U ponedjeljak su odvjetnici iznijeli svoje tvrdnje. Goran Mikuličić je rekao kako je on govorio o osnovanosti same optužnice, a njegova kolegica Laura Valković o osnovanosti suđenja u odsutnosti i pritvorski mjerama. Na pitanje da li je nedavno kontaktirao s Hernadijem, Mikuličić je rekao da nema komentara na to pitanje. 

Hernadija, podsjetimo, terete da je bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu dao 10 milijuna eura mita kako bi MOL mogao preuzeti upravljačka prava u INA-i. 


Idi na 24sata

Komentari 14

  • SOROSEVPLACENIK 09.06.2014.

    Da mi je malo biti diktator likovi iz ove afere,(a i iz tisucu drugih od kada smo ko fol suvereni) bi vec rucno podigli kompletan savski nasip za metar i pol.Na kruhu i vodi.

  • pijevac 09.06.2014.

    ovo je veća lažovčina od sanadera ...

  • micek 23 09.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare