To je to što me zanima!

Sud ponovno odbio Krista Laptala; ostaje u pritvoru

Suđenje bi trebalo početi 4. lipnja, pa kapetan Kristo Laptalo više ne može podnijeti zahtjev da uz jamčevinu suđenje u Grčkoj čeka na slobodi
Vidi originalni članak

Dubrovački kapetan Kristo Laptalo ostaje u pritvoru. Sud je njemu i dvojici njegovih kolega po četvrti put odbio zahtjev da uz jamčevinu suđenje čeka na slobodi. Kako je njegova kćer Kristina kazala jednim dnevnim novinama, molbu im nisu odobrili jer se grčki sud boji da ne pobjegnu iz Grčke. Tvrdi da je sud prepisao sve iz prošle odbijenice te da ih nisu ni saslušali. Suđenje bi trebalo početi 4. lipnja, pa Laptalo više ne može podnijeti zahtjev. Obitelj utjehu pronalazi, kaže kćer Kristina, u tome što će suđenje biti javno pa će svi moći čuti što će se tamo događati. Kapetana Laptalu su u srpnju prošle godine uhitili u Grčkoj nakon što je policija u brodu, koji je plovio pod njegovim zapovjedništvom, pronašla 51 kilogram kokaina.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kakma 15.04.2008.

    Za takve jadnike vlada nema interesa,a kada neki kamiondzija ode na svoju odgovornost,zbog debele zarade,u Irak onda 2 tjedna ne prestaju sa dusobriznickim vijestima.Tipicno dvolicna vlada.

  • K-103 15.04.2008.

    Tako nam Grci zahvaljuju za pomoć onog jednog (od 2) kanadera prošlog ljeta, kad su kod nas gorili naši vatrogasci.

  • user_23463 15.04.2008.

    A ruku na srce nakrcaju im da ponekad ni sami ne znaju ća imaju na brodu. Moj suprug je pomorac pa im se jednom prilikom našla poveća količina kokaina koju su našli prilikom iskrcaja...ispitali su posadu što i slijeduje i pustili ih dalje, fala Bogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare