To je to što me zanima!

Sudac je u karlovačkoj bolnici ipak ispitao Marina Čolaka

Nije poznato što je u nazočnosti svog odvjetnika Čolak rekao sucu, no doznajemo da je odgovarao na pitanja. Čolak je zasad jedini okrivljeni za prometnu nesreću
Vidi originalni članak

Marin Čolak (26), vozač Ferrarija u kojem je izgorjela Ivana Obad (20), postao je okrivljenik. Istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu sazvao je ročište u bolničkoj sobi i ispitao ga. Nije poznato što je u nazočnosti svog odvjetnika Čolak rekao sucu, no doznajemo da je odgovarao na pitanja. Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je da Čolaku odrede pritvor, ali je sudac to odbio. Odvjetništvo se žalilo, pa će o žalbi odlučivati Izvanraspravno vijeće. Čolak je zasad jedini okrivljeni za nesreću.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sseketa7 18.11.2010.

    Da se to meni ili bilo kojoj sirotinji dogodilo te da sam vozio samo 100 km/h već bi bio u zatvoru ane u bolnici. Taj istražni sudac je već dobio dozu eura kad Čolak nije niti za pritvor.Neka Kosorica to pročita i reče, kao što stalno tvrdi da naša pravna država funkciopnira.

  • eurodiesel 18.11.2010.

    Problem nas Hrvata je što smo egoisti i ne vidimo sa strane, imamo oglavinu...kao konji..da ne vide sa strane....mi nikad problemima ne pristupamo sa više strana.....to je naša stara boljka....zato smo u banani.....

  • eurodiesel 18.11.2010.

    Svi koji blicaju sudjeluju u određenom postupku u nečijoj smrti...zar je to teško shvatiti...odakle vi znate kome blicate i tko vozi taj automobil kojemu blicate, možda je upravo pobjegao sa mjesta neke nesreeće gdje je već nekoga ugrozio....indirektno sudjelujete u budućim nesrećama na cestama, odnosno pomažete indirektno pojedincima...budućim cestovnim ubojicama!! Otkud znate da nikad niste blicali osobi poput Čolaka?? Ako ste ikad blicnuli Čolaku u prolazu, sudionik ste i ovog nemilog događaja i nemate moralne osnove tražit od bilo koga i bilo čega dapoduzme nešto u pozitivnom smislu, kad vi sami podržavate ubojstva!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare