To je to što me zanima!

Sudac vs. 'visoki izvor': Napad na nas je bijedan i kukavički

Predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić odgovara 'visokom izvoru iz Vlade' koji ih je optužio za 'državni udar vodenim pištoljem'. Turudić kaže da se ne boje nikoga
Vidi originalni članak

Predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić komentirao je izjavu 'visokog izvora iz Vlade'  koji je rekao da je presuda Perkoviću 'državni udar vodenim pištoljem'. 

Turudić kaže da se ne boje nikoga i smatraju da ne treba reagirati na 'jedan kukavički i bijedan napad visokog izvora iz Vlade koji se nema obraza ni predstaviti', kaže Turudić za Večernji list.

-  S obzirom na upotrijebljenu metaforu o vodenom pištolju svima je jasno tko stoji iza toga jer svakodnevno upotrebljava takve metafore - rekao je Turudić i dodao da je Vlada ta koja 'možda ne dnevno, ali gotovo svakog tjedna ruši ustavno-pravni poredak'. 

Više pročitajte na Večernjem.

'Visoki izvor iz Vlade': Ispravna presuda je ona iz Velike Gorice

U međuvremenu u trakavici oko Perkovića u Jutarnjem listu javio se ponovno 'visoki izvor iz Vlade'. Ljut je na predsjednika Vrhovnog suda Branka Hrvatina koji polemizira s 'anonimnim izvorom iz Vlade' i poručuje: 

- Imamo dvije presude od koje je ispravna ona iz Velike Gorice - rekao je 'visoki izvor iz Vlade' kojeg su svi identificirali kao premijera Milanovića

Podsjetimo, sud u Velikoj Gorici odbio je Njemačkoj izručiti Zdravka Mustača, a zagrebački sud nepravomoćno je odlučio izručiti Josipa Perkovića. Oba slučaja su povezana s ubojstvom Stjepana Đurekovića. 

Idi na 24sata

Komentari 195

  • Silvio Dinora 13.01.2014.

    Tugo, moja tugo, čime se bavi vlada i sudska vlast, kao da nemaju važnijeg posla: SDP = HDZ

  • nemo 001 12.01.2014.

    koja smijurija od vlasti..brane stare udbaše..a svakako če ih morati izručiti kada dođe "prijateljska pljuska "iz dotične države..u biti..sa punim pravom,jer je ubijen i to mučki jedan čovjek

  • Yassa 12.01.2014.

    ovo je cirkus država

Komentiraj...
Vidi sve komentare