To je to što me zanima!

Užas u Rijeci: Kamion zdrobio Fiat Uno, vozačica poginula...

Do nesreće je došlo kada se mlada vozačica izgubila nadzor nad vozilom te je prešla na suprotni kolnički trak iz kojeg se kretao teretnjak marke Mercedes
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: Stravična prometna nesreća u Rijeci

U teškoj prometnoj nesreći do koje je došlo u srijedu, nešto prije šest sati, na Tibljaškoj cesti kod kućnog broja 58 u Rijeci, smrtno je stradala 25-godišnja vozačica Fiata Uno riječke registracije. 
Do nesreće je došlo kada se mlada vozačica kretala iz smjera Škurinja prema Tibljašima te u dugom lijevom zavoju izgubila nadzor nad vozilom koje se tom prilikom zanijelo u desno, udarilo u ivičnjak te prešlo na suprotni kolnički trak iz kojeg se kretao teretnjak marke Mercedes Benz varaždinskih registracija. Promet je navedenom dionicom ceste bio u prekidu zbog provođenja očevida do 8.40 sati te se preusmjeravao na obilazne pravce.


Vozačica Fiata frontalno se sudarila s teretnjakom, a sraz je bio toliko jak da je prednji dio osobnog vozila sasvim uništen. 

Nesretna djevojka od višestrukih ozlijeda preminula je na mjestu. 

Vozač kamiona nije ozlijeđen, ali su mu djelatnici Hitne pomoći, zbog šoka morali dati sredstvo za smirenje. 

Okolnosti nesreće istražuje riječka prometna policija, no sumnja se da je vozačica, inače po zanimanju konobarica, vraćajući se s posla najvjerojatnije zbog umora zaspala za volanom.  

 

Idi na 24sata

Komentari 139

  • Hommolupetuss 11.08.2016.

    Teško da će se auto moći popraviti

  • tekila 10.08.2016.

    25 godina,ča ti je život

  • Sluga Janko 10.08.2016.

    kakvih ima vozača sve gorih po cestama i kakvi su ljudi, bit će toga još,nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare