To je to što me zanima!

Sudar automobila i bicikla: U bolnicu su odvezli troje ljudi

Do nesreće je došlo, prema prvim informacijama tako što je jedan automobil prešao na suprotnu stranu i sudario se s autom koji je nailazio po svojoj prometnoj traci
Vidi originalni članak

U subotu oko 18 sati u Čakovečkoj ulici bb u Pušćinama kod poduzeća Bernarda, došlo je do prometne nesreće između 2 automobila i biciklista.

Tri su osobe ozlijeđene, a među njima je biciklist, te su svi prevezeni u čakovečku bolnicu. Do nesreće je došlo, prema prvim informacijama tako što je jedan automobil prešao na suprotnu stranu i sudario se s autom koji je nailazio po svojoj prometnoj traci. Slučajno je u sudaru stradao i biciklist koji se vozio uz rub ceste. Jedan se automobil prevrnuo i udario je u ogradu. 

Za sada se ne zna težina ozljeda koje su zadobili. Policija trenutno obavlja očevid pa će njegovom završetku biti poznate sve okolnosti prometne nesreće, doznajemo u PU međimurskoj. 

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 02.06.2018.

    Puno sam na cesti i svašta sam doživio i vidio ali u posljednje vrijeme se sjeku krivine,ulijeće pri pretjecanju biciklista i ostali primitivizam i naravno policija ništa nepoduzima

  • 02.06.2018.

    Naravno, pa necemo valjda voziti prema propisima? Pa nismo shupci mi smo faaaceee... to je ta spika :(

  • krao_sam_1 02.06.2018.

    Rješenje je jednostavno.podignuti cijenu benzina na 15 HRK .

Komentiraj...
Vidi sve komentare