To je to što me zanima!

Sudar dva auta: Jedan čovjek preminuo, više ih je ozlijeđeno

Na cesti između Jankovaca i Srijemskih Laza poginuo je jedan čovjek, a nekoliko ih je ozlijeđenih. Policija tvrdi kako su u nesreći sudjelovala dva automobila, a detalji će se znati nakon očevida
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se u srijedu oko 16,30 sati dogodila na državnoj cesti između Jankovaca i Srijemskih Laza na vinkovačkom području jedna je osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno, izvijestila je policija.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je 58-godišnjak iz Ivankova u Citroenu krenuo preticati dva teretna vozila. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišao Chevrolet kojim je upravljao 21-godišnjak iz Đeletovaca. 

Vozač Citroena smrtno je stradao, a još dvoje putnika iz njegovog vozila je ozlijeđeno. Ozlijeđeni su i vozač Chevroleta i tri putnika iz njegova vozila. 

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, a težina ozlijeda još se ne zna, javljaju iz policije. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • marko marković 17.05.2018.

    Admine napusi se kite i ti i onaj tko prijavljuje moj komentar... Jos jednom: A gdje su komentari tipa dobio je sto je zasluzio i sl. koje citamo kad poginu motoristi?

  • Serenavili 17.05.2018.

    Ajme što neznaju ljudi pa lupetaju... Tu sam iz sela tih. .. Dva auta i kamion su bili. Auto je pretjecao kamione i zabio se u drugi. Cista frontalka, nema tižu znanosti nikakve.Jedna osoba poginula za sad, a nedaj Bože da ih bude još...

  • DoganVeronika231 16.05.2018.

    Meni ne smeta što je to netko objavio ali kako kako može tako ladno proći

Komentiraj...
Vidi sve komentare