To je to što me zanima!

Nesreća kod Koprivnice: Zabila se u BMW, ozlijeđeno je petero ljudi, među njima i dvoje djece

Vozačica Toyote prešla je na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s automobilom marke BMW koji je od siline udara sletio u odvodni kanal. U nesreći je ozlijeđeno i dvoje dvogodišnje djece
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 17.55 sati, u prometnoj nesreći na otvorenom dijelu ceste Koprivnica – Đelekovec, ozlijeđeno je pet ljudi. Nesreću je izazvala, navodi policija, 30-godišnja vozačica koja je  upravljala Toyotom zagrebačke registarske oznake u smjeru Đelekovca.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i sudarila se s osobnim automobilom BMW varaždinske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao  32-godišnji vozač.

Nakon sudara, BMW je sletio u odvodni kanal, a Toyota je stražnjim djelom sletjela u odvodni kanal.

SUDAR DVAJU AUTOMOBILA Teška prometna nesreća kod Koprivnice: Više ozlijeđenih, među njima navodno i djeca

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 30-godišnja vozačica i dijete rođeno 2020.g. iz osobnog automobila Toyota te putnici iz automobila BMW (32, 53), i  dijete rođeno 2020.

Vozačima je u Općoj bolnici Koprivnica vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Fotografije ustupio portal ePodravina.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Splitski cvit 05.05.2022.

    Dvogodiđšnje dijete vrlo lako odvrati pažnju na trenutak. To ne znači da nema vozačica i vozača koji prtljaju po mobitelu.

  • na BUZARU 02.05.2022.

    a.....odakle vi znate šta je tko radio biseri

  • 02.05.2022.

    voziš dijete u autu pa divljaš na cesti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare