To je to što me zanima!

Sudar kraj Požege: Traktor se prepolovio, Caddy ostao u jarku

Hitna ih je prevezla u bolnicu. Pogledajte tu strahotu. Traktor je prepolovljen. Žena je nakon sudara ostala u toj razbijenoj kabini. Tko zna kako bi prošla da je kojim slučajem ispala, rekli su mještani
Vidi originalni članak

Dvije osobe ozlijeđene su kada su se sudarili traktor i osobni automobil na županijskoj cesti 4115 Požega-Alilovci, kod skretanja za Turnić. 

Traktor se kretao iz Požege prema Alilovcima. Vozačica koja je njime upravljala počela je skretati ulijevo na poljski put, no u tom trenutku je vozač VW Caddyja požeških registracija krenuo obilaziti traktor. 

Od siline udarca traktor je puknuo na pola, a dio traktora s motorom odletio je desetak metara dalje. Caddy se prevrnuo u kanal. 

- Hitna ih je prevezla u bolnicu. Pogledajte tu strahotu. Traktor je prepolovljen. Žena je nakon sudara ostala u toj razbijenoj kabini. Tko zna kako bi prošla da je kojim slučajem ispala. Bili su pri svijesti oboje, valjda će sve biti u redu - kazali su mještani za Požega.eu. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • elvis09 10.08.2018.

    Najjace mi je kako tuliluli u par komentara spominje fergusona a na drugoj slici se tako lijepo vidi da piše zetor, a vidi se i tip 6911

  • AndSanMia 10.08.2018.

    Kamion se prepolovio... Hahaha onda imam i ja kamion :D

  • luna5 10.08.2018.

    pa kod nas sve više nepismenih , jadna li nam majka , kamion se prepolovio

Komentiraj...
Vidi sve komentare