To je to što me zanima!

Sudar skrivio policajac koji je izlazio autom na cestu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U PU zagrebačkoj kažu da je policajac BMW-om, koji nije bio službeno vozilo, izlazio na cestu. Sudario se s Opel Astrom koju je vozio F.G. (24)
Vidi originalni članak

Gužva je bila strašna. Čekao sam više od 15 minuta da bih prošao mjesto sudara. Na cesti su bila dva auta. Svaki na svojoj strani. Policajci su puštali vozila naizmjence, a nakon što sam ja prošao, zatvorili su cestu, ispričao je čitatelj N.K., koji je fotografiju snimio u utorak u Sesvetskoj ulici u zagrebačkom naselju Sesvete.
U PU zagrebačkoj su rekli da je policajac BMW-om, koji nije bio službeno vozilo, izlazio na cestu. Oduzeo je prednost Opel Astri, koju je vozio F.G. (24). Sudarili su se, a policajac je lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crospyder 15.04.2009.

    ahaha, boli urednicu kifla jesu li sesvete metropola, il je gračenica pripizdina, žena piše o sudaru bokte, jeste li ga pametni - vi forumaši bi trebali u saborske klupe pod hitno

  • direktor 08.04.2009.

    nemojte se samo svađati. i sesvete i gracenica su selendre bez neke vaznosti. tak da u opce nije bitno jer urednici su se bazirali na sudar koji bi vi trebali komentirati.

  • NewYork 08.04.2009.

    ime_ja: jok, sesvete su svjetska metropola, megalopolis... Nego šta su brate mili nego zagrebačko naselje, i u službenim podacima su gradska četvrt, idi pa se informiraj, šta lupetaš. A Gornja Gračenica je između Siska i Kutine, pa je sigurno od krucijalne važnosti za svekoliko pučanstvo da u centimetar izmjerimo je li bliže jednom ili drugom gradu. E svašta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare