To je to što me zanima!

Sudar u Daruvaru: Vozačica ozlijeđena, poginuo pješak

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji...
Vidi originalni članak

Pješak u dobi od 73 godine podlegao je teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 9 sati kod daruvarske tržnice, prenosi Mojportal.hr.

- Možemo vam potvrditi da je pješak rođen 1949. godine preminuo i da je očevid još u tijeku - rekao je načelnik Policijske postaje Daruvar, Dalibor Čajsa.

Samo izletjela iz ulice Podborje

Iako očevid još nije gotov, neslužbeno se doznaje da je vozačica Mercedesa B-klase koja se kretala ulicom Podborje prema Frankopanskoj skrivila ovu nesreću u kojoj je i sama ozlijeđena. Neki su očevici rekli da je samo izletjela na križanje s Frankopanskom ulicom, odnosno da nije skretala niti lijevo niti desno, a ravno nije mogla ni ići jer je Botićeva ulica jednosmjerna. 

Prema prvim neslužbenim informacijama s mjesta događaja, do nesreće je došlo kada je vozačica Mercedesa B klase, koja je išla iz smjera budućeg Veteranskog centra prema gradu, na križanju s Frankopanskom ulicom oduzela prednost Škodi koja je dolazila iz smjera KTC-a.

Zabila se u parkirani Tico

Od siline udarca, njezin se Mercedes zarotirao, pokupio starijeg pješaka koji se u tom trenutku nalazio na spomenutom križanju, a potom je završio u nekoliko metara udaljenoj Botićevoj ulici gdje se zabio u parkirani Daewoo Tico.

 

Na mjesto nesreće odmah je došla ekipa Hitne medicinske pomoći koja je teško ozlijeđenog pješaka prevezla u pakračku Opću bolnicu, a vozačica Mercedesa ostala je nepomično ležati na zemlji.

Hitna ih odvezla u bolnicu

Nakon toga je došla i druga ekipa Hitne medicinske pomoći koja je vozačicu Mercedesa također odvezla u bolnicu. Priroda njihovih ozljeda još nije poznata.  Na teren su izašli i daruvarski policajci i vatrogasci.

- Čuo se strašan udarac. Vidjeli smo da je vozačica Mercedesa oduzela prednost Škodi, usput pokupila pješaka i završila u Botićevoj ulici gdje se zabila u parkiranog Tica - rekao je jedan očevidac prometne nesreće za Mojportal.hr.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • davimani 14.04.2021.

    Žalosno je to što se nitko od gospođe nije javio obitelji poginulog pješaka a supruga mu je teški dijabetičar i srčani bolesnik

  • crazy Tamara 07.04.2021.

    Gospodo relativno poznajem dotičnu gospođu, samo ću reći da ta gospoda je isto majka moje poznanice koja se sigurno nije pravila mrtva što je krajnje odvratno za reći. Kao drugo gospođa je isto u bolnici, kao treće i sama vozim onuda cesta je nepregledna i često se niti ne vidi voziti kad sunce obasja vjetrobransko stalo u što sam se i sama milijun puta uvjerila, nadalje, možda je gospodi i pozlilo prilikom vožnje....ništa naravno ne opravdava situaciju koja je nastala ali ako nešto znam je to da ta gospoda po kojoj sad pljujete je radila kao crv od jutra do mraka svaki dan 20 godina i tek si sad nakon sto jada i muka koje je proživjela kupila auto. Gospoda je bila vezana, nije pričala na mobitel. Zdravstvenih problema ima koliko ja znam. Da nije prešla ravno da ju nije auto s bočne udario ne bi bilo niti smrtnog ishoda. Veoma mi je žao osobe koje više nema i njene obitelji, a s gospođom se nadam se da će biti sve u redu.

  • pametnijiodtebe 07.04.2021.

    Naravno da je Mercedes. Mene prije 2 godine usred centra na pjesackom zamalo pobro Audi koji je isao nekih 70ak km/h i jos je ubrzavao. HDZ-ovci i SDP-ovci za volanom ne odgovaraju za svoja djela, da nisu u stranci nebi ni vozili takve aute.

Komentiraj...
Vidi sve komentare