To je to što me zanima!

Sudar u tunelu Sveti Rok na A1: Prema Zagrebu kolona 10 km

HAK oko 9 sati navodi da na Lučkom u oba smjera i Demerju nema dužih čekanja, ali da je povećana gustoća prometa između Karlovca i Bosiljeva.
Vidi originalni članak

Zbog prometne nesreće u tunelu Sveti Rok na autocesti A1 jutros je neko vrijeme bio prekinut promet autocestom u smjeru Zagreba, a nakon završetka očevida prometne nesreće u tunelu Sveti Rok, u oba smjera vozi se po dva prometna traka, u smjeru Zagreba kolona u pokretu s povremenim zastojima između tunela Sveti Rok i odmorišta Jasenice duga je oko 10 km, navodi HAK nešto prije 9 sati.

Do nesreće je ranije došlo i kod čvora Vrgorac, za sav promet zatvoren je bio izlaz sa autoceste iz smjera Zagreba, promet je preusmjeren na čvor Ravča.

HAK oko 9 sati navodi da na Lučkom u oba smjera i Demerju nema dužih čekanja, ali da je povećana gustoća prometa između Karlovca i Bosiljeva.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Magla ponegdje smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na dijelu dionice autoceste A1 od južnog dijela Bristovac do vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakih bočnih udara vjetra (bure).

Na Bajakovu se na ulaz u Hrvatsku trenutno čeka oko pet sati, dok je na prijelazima s Bosnom i Hercegovinom (Stara Gradiška, Jasenovac, Hrvatska Dubica) čekanje od pola sata do sat vremena.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare