To je to što me zanima!

Sudar u Zagrebu: Auto je od siline udarca završio na krovu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dva auta sudarili su se u srijedu poslijepodne na križanju Klaićeve i ulice Andrije Kačića Miošića u Zagrebu. Od siline udarca jedan je automobil završio na krovu
Vidi originalni članak

Dva automobila sudarili su se u srijedu poslijepodne na križanju Klaićeve i ulice Andrije Kačića Miošića u Zagrebu. Od siline udarca jedan je automobil završio na krovu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je dojavu o nesreći dobila u 17.30 sati. Prema prvim informacijama u nesreći je ozlijeđeno petero ljudi, a policija zasad nema kvalifikaciju njihovih ozljeda.

Uzrok nesreće će se znati nakon očevida.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Amg 06.08.2015.

    na tom raskrižju je barem jedan sudar tjedno. prije Božića ako se ne varam punto je ostao bez prednjeg kraja upravo na tom raskrižju...

  • centarfor 06.08.2015.

    Ovo je naslov i članak i ništa više. Novinari, kako vas nije sramota. 1. Sudar u Zagrebu: Auto je od siline udarca završio na krovu 2. Dva auta sudarili su se u srijedu poslijepodne na križanju Klaićeve i ulice Andrije Kačića Miošića u Zagrebu. Od siline udarca jedan je automobil završio na krovu 3. Dva automobila sudarili su se u srijedu poslijepodne na križanju Klaićeve i ulice Andrije Kačića Miošića u Zagrebu. Od siline udarca jedan je automobil završio na krovu.

  • novkovka 06.08.2015.

    koja brzina kad je taj završio na krovu.dobro da nema više ozljeđenih,zna tu biti i pješaka...a i bolnica je blizu(iako dječja,pruži hitnu pomoć).

Komentiraj...
Vidi sve komentare