To je to što me zanima!

Sudarili se auto i kamion: 'Tu je totalni kolaps zbog snijega'

Snijeg pada neprestano. U sudaru je nastala samo materijalna šteta i prometni zastoj. Automobili se kreću naizmjenično, polagano. U svemu im pomažu hrvatske ceste i policija..
Vidi originalni članak

Putujući za Zagreb našli smo se u koloni na Plitvičkim jezerima, osim velike količine snijega promet je zaustavio sudar auta i kamiona. Koliko sam vidio auto je prednjom stranom udario kamion ispred sebe, rekao nam je čitatelj koji se našao na mjestu nesreće. 

- Tu je totalni kolaps - rekao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izgurali smo desetak automobila s ceste, od kojih su tri imala splitske tablice i ljetne gume. Nekoliko ljudi priskočilo je kako bi pomogli u zaglavljenim autima. Sve nam je dodatno otežao snijeg kojeg je već dosta napadalo - dodao je čitatelj. 

Policija nam je potvrdila informacije o nesreći. 

Oko 17.20 sati sudarili su se kamion i auto. Nastala je samo materijalna šteta i prometni zastoj. Automobili se kreću naizmjenično, polagano. U svemu im pomažu hrvatske ceste i policija. 

Očevid je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Donna1989 04.12.2019.

    Oderi mu kaznu da više ne zna kako se zove. U Liku krenuti na ljetnim gumama? U 12. mjesecu? Ovdje se vrijeme promjeni u roku od pola sata. Puše bura,pa u sekundi okrene na jugo i obratno. Ako krećeš na put kroz gorske predjele opremi se. Zimske gume i lanci. Evo mene u Gospiću da zaustave i ne vide lance u autu kazna je 1000-1500 kuna bez mnogo mozganja.

  • UNPROFOR 03.12.2019.

    O tome kolko poznajete svoju zemlju govori i ćinjenica , da se ni jedan a ni novinar ne zapita , šta rade kamioni na Plitvicama , kad imaju kod Rakovice obavezan smjer ljevo preko Lićkoga Petrovoga sela !

  • Vrac666 03.12.2019.

    U Austriji te ljepo rebnu 15 000 eura ako zbog ljetnih guma napraviš zastoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare