To je to što me zanima!

Ozlijeđeno četvero djece: Auto i kombi sudarili se kod Požege

U nesreći je ozlijeđeno četvero djece i dvoje odraslih ljudi. Svi su oni prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Požegu. Mercedes je nakon silovitog udara završio u kanalu...
Vidi originalni članak

Prometnu nesreću koja se dogodila u nedjelju oko 10.50 sati u mjestu Komorica, nedaleko Pleternice, najvjerojatnije je skrivila neprilagođena brzina uvjetima na cesti. Sudarili su se osobni automobil i dostavno vozilo, kombi. 

U nesreći je ozlijeđeno četvero djece i dvoje odraslih ljudi. Svi su oni prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Požegu. Nesreća se dogodila, kako doznajemo, kada se osobni automobil Mercedes stranih registracija kretao iz smjera Pleternice prema Batrini, u istom smjeru se kretao i kombi vozilo VW požeških oznaka. 

Očevid će dati odgovor zašto je do prometne nesreće došlo za vrijeme pretjecanja. Mercedes je nakon silovitog udara završio u kanalu pored ceste u kanal. 

U tom su automobili djeca i dvoje odraslih ljudi, nakon sudara i prevrtanja otvorili su se zračni jastuci, što je najvjerojatnije ublažilo udarce. Na svu sreću svi su prošli s lakšim ozljedama.
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Lorainne 25.12.2017.

    Imaju srece da su u grabi zavrsili. I to sto imaju mercedesa ne znaci da moraju letjet po cesti, ne bi im nista bilo da uspore...

  • Illaminat 25.12.2017.

    To stari moj, stisni ga 250 na sat. Pa kaj ak je obitelj u autu? Šteta kaj auto nemre preko 300 km/h. Tak voze pravi frajeri.

  • dvadesetčetverosatnivirusić 24.12.2017.

    nemre ti u merđanu bit niš kak god da voziš...ostaneš ko u balonu,popraviš oblekicu i elegantno išetaš provjeriti štetu na drugom vozilu

Komentiraj...
Vidi sve komentare