To je to što me zanima!

Sudarili se Citroen i kamion: Stradali su majka i sin (19)

Majka je smrtno stradala (49) dok je njezin sin (19) ozlijeđen i prevezli su ga u bolnicu u Virovitici. Oni su se vraćali iz posjeta rodbini. Vozač kamiona nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u petak oko 15.35 sati u mjestu Pivnica Slavonska u Virovitičko-podravskoj županiji stradali su majka A.M. (49) i sin J.M. (19). Oni su bili u automobilu marke Citroen koji se ispred mjesne trgovine sudario s kamionom. Majka je smrtno stradala, rekao je čitatelj koji nam je poslao fotografiju prometne nesreće.
Iz policije su nam rekli kako je u sudaru osobnog vozila i kamiona smrtno stradala jedna osoba, a u trenutku nesreće u osobnom vozilu bile su dvije osobe.    

Prema neslužbenim informacijama mladi vozač J.M. Citroena je na izlazu iz desnog zavoja zahvatio bankinu i prešao na suprotnu stranu ceste gdje se sudario s nadolazećim kamionom koji je išao iz Đulovca. U silovitom udaru cijela desna strana Citroena C3 je smrskana. Nesretna žena je poginula na mjestu. Sin (19) je ozlijeđen i prevezli su ga u bolnicu u Virovitici. Težina ozljeda se zasad ne zna. 

Vozač kamiona nije ozlijeđen. 

Danji rođak kaže da su se majka i sin vraćali iz Virovitice gdje su bili u posjetu rodbini. Žena je iza sebe ostavila supruga te tri sina i kćer. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • Lukicka_1 20.08.2016.

    Teta moja falices nam pocivaj u miru

  • podjebavač 20.08.2016.

    to je neki musliman s kamionom ,namjerno se zabio s ciljem da ubije

  • duje912 20.08.2016.

    citrač nema tablice...znam da s tablice skinu nakon nesreće, ali auto je još od kamionom a tablice skinute...ko da će netko sjest i odvest auto...eh policija...nije ni čudo da ljdi nemaju povjerenja u policiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare